3. trimeszteres kismamák hogy vagytok? Jóslófájásokkal hogy álltok? Kész vagytok már mindennel (kórházi csomag, babaruhák kimosása, stb. )?
Figyelt kérdés
36 hetes vagyok és olyan nehezemre esik már a mozgás,pedig eddig pörögtem.Meg egy hete kezdődtek nálam az éhségrohamok, eddig meg enni se tudtam jól,nem fért sok minden a gyomromba.Eddig még csak a fehéreket mostam,vasaltam,meg a pólyát.2011. okt. 10. 14:09
1/2 anonim válasza:
Szia! Én már összepakoltam a csomagot és a kislánykának is kimostam, kivasaltam a ruháit. Még a kiságyat kell összeszerelni és a baldachint felrakni. Eddig én is pörögtem, el sem tudtam képzelni, hogy lazsáljak, most meg alig tudok menni, minden nehezemre esik (Fáj a derekam, erősödnek a jóslók, és el kezdtem nagyon vizesedni). Nem bánnám, ha már a szülésnél tartanánk, pedig attól is görcsbe szorul a gyomrom. Örülök, hogy a múlthétig mindent elrendeztem. Kellemes babavárást és könnyű szülést! 37+4 hkm
2/2 anonim válasza:
Én holnap leszek 38 hetes, és tulajdonképpen minden készen van. Jóslók vannak, és már 3 hete 2222 volt a méhszáj (igaz, 5. gyereknél ez normális). Eddig úgy voltam, hogy szívesen végig hordanám, de felment a vérnyomásom, így mostmár (egészségügyi szempontból) nem bánnám, ha mondjuk a héten megszületne... Kitartást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!