Utolsó trimeszteres anyukák! Várjátok már a szülést?
Nekem második gyermekem lesz, de már nagyon várom!
Nem ítéljetek el,de nekem ez a terhességem nem olyan jó.
Az első könnyű volt,most minden létező nyűg és fájdalom jelen van,(nincs baj a terhességemmel),csak nagyon nehezen viselem fizikailag.Tudom,hogy fájni fog (nagyon?),de már legalább közel lesz a vége.
Lehet nem szép ezt mondani,de biztos vannak így mások is!Őszintén,ahogy írják is,most kezd a várandóságból terhesség lenni,nem?
Nem a baba a terhes,csak ez a fájós, nyűgös állapot!
Én még nem vagyok benne, de várom.
Már nagyon izgulok, hogy milyen lesz a szülés, milyen a baba, az új napirend stb?
2. baba nálunk is egyébként, -és bár kb. ugyanaz, mint az első- de most türelmetlenebb vagyok! :) /26 heteske/
Hát együttérzek veled!Nekem se jó semmi!De nálatok "már Csak" egy hónap és túl leszel rajta!Nagyon szorítok nektek,Én azt sem bánnám,ha 1-2 héttel előbb kibújna,persze ne legyen semmi baj!
Kisfiút vagy kislányt vártok?Megkérdezhetem a nevét?
Kitartást!
Második anyuka!26 hetesen még sem voltam nyügi!El sem hiszed,mennyit számít az a pár hét.(ilyenkor)
Remélem te talán elkerülöd ezt a dilisséget!
Hát hála az égnek,benn nem maradhatnak,előbb utóbb ott lesz a nyákdugó,tuti!
Azért kérdeztem a nemét,mert nekem első fiú és most kislány,(NIKI)és azt hittem a csajszikkal nehezebb!De tévedtem!
Én el se fogom hinni ha végre finish-ben leszünk!
Nektek is kívánom,minél előbb (egészséges kereteken belül)!
Ezt én is írhattam volna :) Sajnos :(
"Véletlen" baba, de már nagyon várjuk, örülünk neki (a "nagyobb" most 18 hónapos).
A derekam és a bal forgóm olyan szinten fáj, hogy menni alig bírok, pedig még csak 29 hetes vagyok. Nagyon várom a szülést, pont ma már készülődtem is picit: Rossmannban bevásároltam a pipere dolgokat, nagyon élveztem (volna, ha könnyebben mozgok).
Őszinte leszek: picit félek, az első szülésem 28 órás vajúdással kezdődött, remélem, most megúszom könnyebben.
Aztán még férjem is "izél" hogy mit fog csinálni ő itthon a kislányunkkal? Meg azt tényleg nem tudjuk, hogy is lesz, ha indulni kell? Főleg ha éjszaka? Segítségünk...az nem igazán akad. Vannak még nyitott kérdések :)
Nem ítéllek el, együtt érzek Veled, és kitartás!!!!! Valamint könnyű és gyors szülést :)
19.41-es vagyok
MÉg annyi, hogy kislányunk 2 héttel korábban jött, ezért nagyon hálás voltam neki :) Teljesen egészségesen született. Jó lenne, ha most is így alakulna....de még azt sem tudjuk, hogy fiú, vagy lány??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!