Utolsó trimeszteres anyukák! Várjátok már a szülést?
Nekem második gyermekem lesz, de már nagyon várom!
Nem ítéljetek el,de nekem ez a terhességem nem olyan jó.
Az első könnyű volt,most minden létező nyűg és fájdalom jelen van,(nincs baj a terhességemmel),csak nagyon nehezen viselem fizikailag.Tudom,hogy fájni fog (nagyon?),de már legalább közel lesz a vége.
Lehet nem szép ezt mondani,de biztos vannak így mások is!Őszintén,ahogy írják is,most kezd a várandóságból terhesség lenni,nem?
Nem a baba a terhes,csak ez a fájós, nyűgös állapot!
Na, druszáim, én is bénázok. Nem kicsit. Minden lefelé esik :) Ááááááááá! Egy szacskó tarhonya a földön, palacsinta a gázra pottyant vissza pörgetés után, sótartó kicsúszott a kezemből és be s szekrény mögé. Mindez tegnapi ebédfőzés közben. Fáj a hátam, derekam, lábam dagad, görcsöl, nem tudok aludni..... Nem is sorolom.
Éva, a 28hetes
Hát Én mivel leforráztam a kezem és tiszta hólyag lett,ezért még tehetetlenebb vagyok!
Vettem 8 cső kukoricát,és kiszakadt a zacsi!Szerte-szét gurult!Bravo!
Ma a dokim azt mondta úgy tűnik neki,mintha leszállt volna a pocim!
Hát Én nem érzem a meg könnyebülést!:)
Kitartás,már CSAK pár hét!
Ez aranyos: a férjem röhög.Ettől nekem is röhögnöm kellett.
Hát mit csinálhatnának Ők a férfiak.Nem tudják ezt átérezni!:)
Talán majd ha a szülőszobán látja,amit végig csinálunk.Még akkor is ha könnyű szülésről van szó!
De legalább nem közömbös vagy engedi el a füle mellett a hisztiket a párod.
Valljuk be az igazat,néha tényleg mókásak lehetünk,amikor tök sután,hisztisen,felálló hajjal duzzogunk és tombolunk.
Nem?
Lehet jobb is!Legalább nem mondasz neki csúnyákat fájdalmadban.
Én mondtam a páromnak,hogy undi lehetek,ha nagyon fáj,kiváncsi leszek mit reagál utána!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!