Utolsó trimeszteres anyukák! Várjátok már a szülést?
Nekem második gyermekem lesz, de már nagyon várom!
Nem ítéljetek el,de nekem ez a terhességem nem olyan jó.
Az első könnyű volt,most minden létező nyűg és fájdalom jelen van,(nincs baj a terhességemmel),csak nagyon nehezen viselem fizikailag.Tudom,hogy fájni fog (nagyon?),de már legalább közel lesz a vége.
Lehet nem szép ezt mondani,de biztos vannak így mások is!Őszintén,ahogy írják is,most kezd a várandóságból terhesség lenni,nem?
Nem a baba a terhes,csak ez a fájós, nyűgös állapot!
Szeptember 1-re vagyok kiírva. Azt hittem csak én viselem ilyen nehezen a második terhességet. Az elsővel semmi probléma nem volt, dolgoztam sokáig. A szülés előtt 6 héttel hagytam abba, pedig felszolgáló vagyok. Most meg..... Mint egy öregasszony. A forgóm nekem is úgy fáj néha hogy meg kell kapaszkodnom mert elesnék. Nem jó ülni sem, és az éjszakai forgolódásokról már nem is beszélek. Szegény férjem sem tud néha aludni tőlem,mert úgy horkolok mint egy nem tudom mi. :) :) Szerencsére a fiam nagyon jó természetű és még párosul mellé hogy nagyon türelmes ember vagyok, bár néha a hormonok megzavarodnak és olyankor én is ingerültebb vagyok. A szüléstől is jobban félek mint először. Igaz akkor senki nem tudja mire számítson, most meg ugye tudjuk hogy mi fán terem. Segítségem nekem sincs, a tesóm lesz a pesztonka ha szülni megyünk. De ő is csak 25-én jön ki hozzánk /külföld/ úgyhogy még az is para hogy nehogy hamarabb induljon meg a szülés, mert akkor nem tudom mi lesz.
Gyors és fájdalom mentes szülést kívánok mindenkinek. :)
Sziasztok!Mi első gyermekünket várjuk,kisfiú lesz Bencének fogják hívni.Tegnap voltam 38 hetes,kb 2 hete hogy nagyon türelmetlen vagyok/akkor készítettem össze a kórházi holmit/ Minden enyhe kis fájásnál,vagy pici folyásnál azt hiszem itt az idő de még eddig nem..Fogalmam sincs mire számítsak de már nagyon várom,hogy a picurom a kezembe tarthasam!A férjem türelme is kezdi a végét járni,mert nagyon sokat hisztizek..Az éjszakák egyre nyűgösebbek ide oda forgok sehogy nem jó már..Nem voltak a 9 hónap alatt "tüneteim" a mellbimbó fájdalmat leszámítva,de itt a "finisben" már minden bajom van..:-)
Kitartás mindenkinek,nem sokára babázunk!:-)
Éva
Szia!
Én is szeptember 10-re vagyok kiírva,de már alig várom,hogy megszülessen :) Iszonyúan fáj már mindenem, derekam,forgóm,a hasam is sokat keményedik és bevallom,már nagyon türelmetlen vagyok.Mindenki azt mondja,hogy élvezzem ki a terhesség minden pillanatát....én kiélvezém,ha nem fájna minden mozdulat :)
Amikor a nagyfiamat vártam, semmi bajom nem volt, még az utolsó napokban is ablakot pucoltam, nagytakarítottam, le se tudtak lőni... :)
Nem úgy mint most :)))De reménykedem benne,hogy hamar meglesz a baba,már alig várom,h a kezemben tarthassam :)
Szerintem mindenki így van ezzel :)))
Kitartást és gyors szülést kívánok mindenkinek!!! :D
Lányok,sok itt az Éva, Én is Éva vagyok!:) És a nyügjeimen kívül leforráztam a jobb kezem,ami amúgy is rettentően zsibbad,lüktet,dagad!
Ezt már szerencsétlenségnek is kevés nevezni!
Hát most mák,hogy még nincs itt a baba,nem is tudnám megfogni!
Tiszta béna vagyok,mint egy banya!
"Irigylem" aki szeptemberben már túl lesz rajta,és nagyon szorítok mindenkinek!
Könnyű szülést,meg türelmet,kitartást!
Én legszívesebben nem sírnék,hanem törnék-zúznék annyira bosszant a tehetetlenségem!
Kedves Éva!"Törni zúzni"?Tegnap kinyitottam a konyhaszekrény ajtót és kipottyant egy kisebb edény,erre keservesen lehajoltam felvettem és mégegyszer odavágtam a földhöz..:-D Szegény férjem meg csak nézett..Nekem már elvileg "csak"13 nap van hátra))Nyugi és kitartás!
Üdv:a 9:44-es Éva
9:44-es Éva!Már csak 12 nap!Fél lábon is kibírod!Nekem még 59 nap!:)
Neked pedig könnyű szülést és egészséget mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!