Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házimunka nem első sorban a pasi dolga kellene hogy legyen?
Ha lenne barátnőm, el sem tudnám képzelni, hogy ő mosson rám vagy takarítson/mosogasson utánam. Az viszont természetes lenne számomra, ha ezekkel a piszlicsáré dolgokkal nem neki, hanem nekem kellene foglalkoznom, elvégre férfiként szerintem az udvariasság része, hogy kiszolgálom a nőt... Ti hogy látjátok?
30/F
Az ilyen férfidolgais nőknél azért kíváncsi lennék, amikor cseréplácet cserélnek a tetőn, és felhordanak 2 tonna cserepet, vagy kiássák a csatornát, csaptelepeket cserélnek, vakolnak, olajat cserélnek az autón, fűnyírót javítanak, fát vágnak, bútorokat cipelnek, stbstbstb....
Mivelhogy nem mindenki tesped lakótelepi egérlukban.
Én megcsinálok magam után minden konyhai manővert, mosok magam után, stb, de ha egy nő nem csinálja azokat a dolgokat, amiket TUDNA is, mehetne a jóbüdös......
De általában az ezt szajkózó nők tapasztalatok alapján a döglusta kategória minden téren.
Mikor kérdezikolem hogy szerintem milyen az idealos férfi, azt szoktam momdani hogy udvariaa de nem papucs.
Kiszolgálni a nőt nem udvariasság.... nemcsak papucs leszel ettol, hanem a személyi bejárónője is...
"Az ilyen férfidolgais nőknél azért kíváncsi lennék, amikor cseréplácet cserélnek a tetőn, és felhordanak 2 tonna cserepet, vagy kiássák a csatornát, csaptelepeket cserélnek, vakolnak, olajat cserélnek az autón, fűnyírót javítanak, fát vágnak, bútorokat cipelnek, stbstbstb...."
Igen, de ezek többsège kb. szökőèvente előforduló feladatok, de a többi is csak időszakos, vagy èvi 1-2 alkalom.
A házimunka ezzel szemben naponta/hetente ismètlődő feladat.
Azèrt nehogy már kivonják magukat teljesen a házimunkából, mert èvente egyszer olajat cserèlnek, vagy mert 1-2 hetente egyszer lenyírják a füvet nyáron.
Nyílván ha van valami dolga otthon a hapsinak, nem lesz elvarva, hogy mèg ő porszívózzon is fel aznap, de ennyi. Meg kell osztani a feladatokat. Nem fèrfi/női szerepek szerint, hanem hogy ki hogy èr rá, kinek mi fekszik jobban, mihez èrt jobban, stb.
"Kiszolgálni a nőt nem udvariasság.... nemcsak papucs leszel ettol, hanem a személyi bejárónője is..."
Na ne mondd! És egy pasit miért kéne kiszolgálni?
Javaslom csereljetek szerepet a pasiddal egy honapra.
Mindent amit o csinal, csinald te, es forditva.
Ha akkor is azt mondod, hogy a ferfias nem jarulnak hozza a haztartashoz, akkor elfogadom a velemenyed.
20: mondd már meg nekem mi a jó fenét kell napi szinten szerelni egy lakásban?
Amúgy az is házimunka, és időben nagyjából egyformán kell felosztani. Itt az időről van szó, mindenki elsodlegesen azt csinálja, ami jobban fekszik neki, de nagyjából azonos időoraforditasban. Senki nem fog azért kiszolgálni, mert júliusban felfursz egy polcot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!