Reggel mi az első dolog, amit csinálsz miután felkeltél az ágyból?
Lehet, hogy egyesek hülyeségnek tartják a kérdést, de úgy értem hogy pl. megfőzöl egy kávét hogy mégjobban felébredj vagy valami házimunkához kezdesz?
Nemet és kort is írjatok, előre is köszönöm! :)
26/N
Hétkoznap: mig fo a kv-m reggelit készítek a munkába sietö páromnak, aztán elkortyolgatom, majd nekiállok a dolgomnak.
Hétvégén általában ki sem jutok az ágybol, mert a párom elksp ;)
Hétköznap: mivel szeretek minél tovább aludni ezért 15 percem van elkészülődni és elindulni. Rögtön felkelek,általában ébren vagyok mielőtt csörög az ébresztőm. Beágyazok, felhúzom a reluxát, felöltözök, fogat mosok, megfésülködök, arcot mosok, pici smink, elrakom az aznapi kajám és megyek is dolgozni.
Hétvégén: beágyazok, felhúzom a reluxát, fogat mosok, fésülködök, arcot mosok, ruhát váltok, megetetem a macskákat (hétközben a férjem szokta), reggelizek+kávézok
A régi "nagyok" mondták : Felkelek rágyújtok,felőltözök és
hazamegyek a feleségemhez...
A tényleges legelső az, hogy átmegyek a nappaliba, és kiengedem a nyuszinkat a ketrecéből(amíg készülődünk, addig szabadon van). 😊
Utána kávét csinálok.
Pisilek, utána két nagy pohár vizet iszom. Kb félóra múltán jön a reggeli, majd a kávé.
58F
56 éves férfi létemre felkelés után puszit adok a feleségemnek, majd megnézem, hogy a kisfiam be van-e takarózva.
[Majd kávéfőzés, macskának reggeli, ágybakávé anyusnak, nyugodt WC-zés...]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!