Reggel mi az első dolog, amit csinálsz miután felkeltél az ágyból?
Lehet, hogy egyesek hülyeségnek tartják a kérdést, de úgy értem hogy pl. megfőzöl egy kávét hogy mégjobban felébredj vagy valami házimunkához kezdesz?
Nemet és kort is írjatok, előre is köszönöm! :)
26/N
Nekem hajnalban nincs türelmem kivárni, hogy lefőjön a kávé, ezért előző napról mindig van hagyva legalább egy fél csészével, ami megakadályozza, hogy visszaomoljak az ágyba. Egyébként is hidegen és cukor nélkül iszom általában, tehát nem zavar túlságosan.
Tehát: ébredés után vizelés, arcmosás, fél kávé, öltözés, 10-15 perc netezés (e-mail, időjárás, esetleg pár perc Gyakori, ha még időben vagyok), aztán egy gyors előreggeli, még egy fél kávé, némi meditáció a wc-n, rohanás a vonathoz.
Hétvégén és szabadnapon (a 2-3 téli hónapban) ugyanez, csak 2 óra netezéssel. :)
A többi hónapban nem érek rá, mert sok földet művelek munka mellett.
F, már nem túl fiatal
50db fekvőtámasz aztán 10km futás néha megszakítva 10-20 fekvőtámasszal.
30/f
Mennyi 60 koruli pali Gyakorizik... nem is gondoltam volna :)))
Felkeles, KÁVÉ a budin ulve, kozben telefonon netezes, utana furdes, fogmosas, oltozes es indulas a meloba.
Első mozdulat a függöny elhúzás. Azután,-mivel szinte minden este iszom(csak egy)pohár sört,-nyomás a wc-re.
54/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!