Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a nők többsége nem szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők többsége nem szeretné, hogy a párja papucs legyen, akkor miért alakul ki mégis nőuralom a kapcsolatok többségében?

Figyelt kérdés

Nincs reprezentatív felmérésem, csak az egy korábbi kérdésben feltett szavazásból tudok kiindulni: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

Tudomásom szerint a nők többsége egyenrangú, vagy akár férfidominanciájú kapcsolatra vágyik, mégis úgy tűnik, hogy ez általában másképp szokott alakulni. Ha valóban erre vágnynak a nők, akkor miért kezdenek mégis irányítani?

(Jómagam egyébként kedvelem a nődominanciát. 31/F)

2020. máj. 25. 00:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
89%

#20 Ha így állsz mindenhez az életben, az sajnálatos. Az azt jelenti, hogy egyáltalán nem bízol meg a társadban. Nem tudom, így mit válsz a kapcsolattól...

Sok nő gyesre megy és gyereket szül. Sokan felelőtlenek, de sokan egyáltalán nem. Mégis minden gyerekvállalós történetben ott van, amit írsz, hogy a férfi simán otthagyhatja a gyerekkel őket ugyanúgy. Simán élheti világát, miközben a nő szenved azért, mert beleinvesztált egy közös életbe és semmit sem kapott vissza. Én is ilyen családban nőttem fel. Apámat csak képről ismertem, anyámat meg kizsigerelte az egész... És te még a szaros pénzed félted?

Mindkét fél oldaláról vannak ilyen kockázatok. Nekem sem ment el az eszem, hogy mindent a nevére irassak, de szívesen kezelek dolgokat közösként. Azért, mert bízom benne annyira, hogy bejön a közös élet és ezt tartom valószínűbb eseménynek. Másrészt meg majd az akkori énem ráér törni a fejét azon, hogy hogy álljon fel, ha pofáraesek.

Az élethez több bátorság kell, mint paranoia

2020. máj. 25. 11:53
 22/29 anonim ***** válasza:
50%
A mai hapsik nem feltétlen tudnak egy kapcsolatot vezetni, kivéve a Tökös Macsó Tsávók. Így nem feltétlen baj, ha egy nő átveszi az irányítást.
2020. máj. 25. 12:14
 23/29 anonim ***** válasza:
46%
Majd térjünk vissza rá, mikor elvette az asszony mindened. Amiről te beszélsz világ, az 30 éve volt. A statisztikák engem igazolnak. A nők válnak, a nőknek nem jó semmi. A közmondások se véletlenek, "politikusba nőbe ne bízz". De felőlem dugd a fejed a homokba. Olvass utána a hipergámiának is. Gyakorlatilag a nők 90%a ösztönből ilyen, csak megalkuszik egy épp aktuálissal, majd lelép h töketlen a csávó. Ti meg írjátok, hogy nembaj, addig is van, meg én a hülye... :) Hát legyen, én hosszútávra tervezek, nem pedig arra, h az 5 év múlva az életem átirathatom vki másra. Igen, egy életem van, féltem is. Miért adjam oda valakinek ingyen? Én mit kapok ingyen? Egy lenézést a nőkről. Egy soha semmi nem jót, de nem hazudok, a mostani párom mos főz, süt takarít mindent, cserébe beköltözik a 100millás új házba, ahol ezt sem kell neki. Nincs ezzel baj, ha máshoz akar menni elfogadom, ott az ajtó, de akkor asztaltól ágytól fel kell álni, s nem vinni az asztalt. Én csak jót akartam...
2020. máj. 25. 12:38
 24/29 anonim ***** válasza:

8as

Teljesen igazat adok

2020. máj. 25. 14:08
 25/29 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem sokan (így az itt válaszolók döntő többsége) egyszerűen összekeveri a békességet és a konfliktuskerülést azzal, hogy valaki "papucs". Kiegyensúyozott kapcsolat nem csak akkor jöhet létre, ha valamelyik, vagy mindkét fél alárendeli magát a másik akaratának, hanem akkor is, ha a felek egyszerűen kompromisszumkészek. Itt is írta valamelyik válaszoló, hogy nem áll le veszekedni olyan dolgok miatt, amiket nem tart fontosnak. És teljesen jogos ilyeneken felesleges is veszekedni - ez szimpla konfliktuskerülés, ami egy harmonikus kapcsolat alapja. Ez nem jelenti azt, hogy egy fontos témában nem áll ki magáért - ekkor beszélnénk papucsról.

Nőként én teljesen férfiatlannak találom a "papucs" jellegű férfiakat, viszont alap, hogy kiegyensúlyozott kapcsolatra törekszem.

2020. máj. 25. 14:50
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

#23 nem tudja elvenni, mivel írunk vagyonszerződést (főleg, hogy ő szorgalmazta)... És nem mellesleg több vagyona van, mint nekem nem lenne érdeke. Amit meg adok, nyugodtan viheti, azért adom.

Inkább vegye el más, minthogy én vegyem el magamtól azzal a hülye mentalitással, amilyen neked is van. Ez csak pénz. Kit érdekel, minden hónapban lesz új.

2020. máj. 25. 15:01
 27/29 anonim ***** válasza:
Mellesleg úgy beszélsz a páromról, mint egy piócáról. Ne dugj csúszómászókkal, nem lesznek problémáid. Ez a nő többet adott nekem (nem csak anyagiakra gondolok) mint a saját anyám. Ez pedig nem Amerika, ahol a feleség tud vinni 50%-nál többet. Kelj fel az álomvilágból, nem én élek burokban
2020. máj. 25. 15:04
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem én élek álomvilágban, mert nem a nők szokták eltartani a férfiakat. Nyilván van kivétel, amiben te vagy, de nem ez az általános... De tudod mit, a nők tartják el a férfiakat, mi kemény fickók meg ütjük az asztalt h nekünk jár :) Legyen így... Én attól még nem lennék papucs, mert az asszonynak több van...
2020. máj. 25. 15:48
 29/29 anonim ***** válasza:
Majd az élet igazolja, hogy ki szívja meg jobban... :) Sokan válnak, de sokan halnak meg egyedül is. Aztán addig sem mindegy, milyen az élet
2020. máj. 25. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!