Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltöznék a barátnőmmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltöznék a barátnőmmel, elvárható, hogy beszálljon a törlesztőbe?

Figyelt kérdés
Ő albiban él, 170 ezer ft/hó, én hitelre vásároltam egy lakást, melynek 110 ezer ft a törlesztője. Ha hozzám költözik elvárható, hogy beszálljon ebbe? Tudom, hogy az ellenérv az, hogy a lakás az enyém lesz, és akkor miért fizessen, az ér pedig, hogy eddig a lakhatása 170 ezer ft körül mozgott, most pedig mondjuk lenne 50-60 ezer ft. Ő is jól jár és én is, vagy ez túl anyagias megközelítés?

2023. okt. 17. 13:26
 171/172 anonim ***** válasza:
81%

168, miért?

Ha valami 20 pénzbe kerül, te ebőbl kifizettél már 10et és havonta fizetsz még 1et.

Azátn jövök én és elkezdek fizetni 0.5öt.

A 20 kifizetésre kerül, ebből 5öt én fizettem. Mégsem jár semmilyen tulajdonrész? Akkor minek fizettem bele?

Az albérlet tiszta sor, ott a lakhatásért fizetsz. A pénzedért a lakás lakhatási jogát kapod meg.

Ha odaköltözik és a törlesztőt fizeti, akkor mi a termék amit a pénzéér tkap? A lakhatás nem, hsizen nem bérleti díjat fizet. A lakás tulajdoni joga nem, hisz nem írják a nevére. Akkor?

Ezért mondom, hogy vagy kapjon tulajdoni jogot, vagy nevezzük nevén a dolgot és a kérdező kössön bérleti szerződést a nőjével, ha már mindenáron pénzt akar szedni tőle.

Máskülönben nincs miért fizetnie a csajnak.

Vagy mi a termék amit kap a pénzéért szerinted?

2023. okt. 24. 22:46
 172/172 anonim ***** válasza:
57%

"Persze 1 havi után sztd nem cink?"

Ne haragudj, ezt nem értem.

2023. okt. 24. 22:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!