Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöznék a barátnőmmel, elvárható, hogy beszálljon a törlesztőbe?
143
Kivéve, hogy nem neked írtam, hanem a 140-esnek.
És ki a sz.art érdekel? Ha sokan lopnak a boltból, akkor szabad lopni?
Amúgy mondj erre egy hiteles forrást. Ha csak azt mondod, hogy nyitott szemmel kell járni, vagy megpróbálsz lekicsinyleni tapasztalatlannak, butának, álomvilágban élőnek, az most szólok, hogy kicsit sem tesz hitelesebbé.
Adtam már ki a lakásom bérlőknek, és én magam is éltem már albérletben, és a párom is, és mindig alap volt, hogy van szerződés. Nem is találkoztam olyannal, aki feketén próbálta volna kiadni.
Ettől még tudom, hogy sok ilyen van, hiszen ez egy pont olyan ország, ahol bevett szokás "ügyeskedni", de az azért merész kijelentés, hogy a többsége ilyen.
146 nézz szét a neten baszki. Szerződés közjegyző a legtöbb helyen nincs.
Nekem is van szerződés, de kb a 10. albi volt mire olyat találtam, hogy szerződést is írnak.
A többség akkor is feketén adja ki ha a fejed tetején pörögsz vagy te írsz akármilyen szerződést.
Itt a nő ott lakik, vagy külön kassza és igen is fizet vagy közös kassza és akkor alapból fele minden.
Persze majd hozzám ide költözik valaki a lakásomban 1 2 év után aztán a felét a nevére íratom a mai világba.
Én nőként nem értek egyet avval, hogy a lakhatás fizetésébe nem ad bele vagy nem vállal több költséget. Fizette az albit akkor ennek a töredékét is tudja fizetni, a többit félreis rakhatja. Ugye sztd nyilván szerződéssel van az albiba, szóval ott a kaució, visszakapja és bármikor kitud fizetni egy másik albérletet ha szétmennek.
NEKI mi köze a TE hiteledhez? Semmi. Írom ezt nőként :D
Aki ilyen képtelenséggel jönne, még aznap szakítanék vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!