Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöznék a barátnőmmel, elvárható, hogy beszálljon a törlesztőbe?
150 sztm meg egy értelmes ember mindig tartalékol pénzt hogy tudjon költözni. Ha nem tud szakítás után hova menni a fene megette.
Ott a kaució, visszakapja, bármikor tud újat bérelni.
Aztán majd jöhet itt a rinya a csaj részétől is, hogy szakítottunk de 3 hónapom van elmenni addig hogy bírjam ki vele...
#153 de azonnali “felmondás” is lenne így, tehát lenne kb egy órája összepakolni és menni, mivel szerződés nélkül, hiába fizet rendesen, nincs biztosíték, hogy egy veszekedés után, vagy egy féltékenységi roham alkalmával nem lenne azonnali hatállyal kihajítva.
A különbség aközött, hogy más lakásába költözik be bérleti díj nélkül, és eközött az, hogy úgy kidobni valakit, hogy évekig fizette neked a törlesztőt enyhén szólva gerinctelenség, a csajnak meg sokkal nagyobb pofáraesés. .
"Amúgy mondj erre egy hiteles forrást. Ha csak azt mondod, hogy nyitott szemmel kell járni, vagy megpróbálsz lekicsinyleni tapasztalatlannak, butának, álomvilágban élőnek, az most szólok, hogy kicsit sem tesz hitelesebbé."
vs.
"A többség akkor is feketén adja ki ha a fejed tetején pörögsz vagy te írsz akármilyen szerződést."
Így legyen ötösöm a lottón.
Ismerem ezt a fajta embert. Aki érvek helyett csak a gusztustalan stílusú szájtépést tudja.
Akkor mondom fantáziátlanul, csakis a te szavaiddal: Ha a fejed tetején pörögsz, akkor is csak akkor leszel hiteles, ha igazolod valamivel, ha állítasz valamit. Itt vergődsz a feketén kiadásról, de miért is? Kb. mintha én verném magam a földhöz, hogy nyugodtan lehet sikkasztani mindenféle pénzt, mert sokan mások is teszik.
Egyébként, ha valaki feketén adja ki, az sem azt jelenti, hogy nincs eredetileg szerződés közjegyzővel. Az is egy barom, aki így vesz ki egy lakást, és az is, aki így kiadja, mindkettő veszélyeztetve van. Mit képzelsz, hogy megy ez? Hogy szóban megegyeznek, aztán ha gond van, erősebb kutya baxik? :D
157 én az eső válaszomat normálisan leírtam! Nem én kötöttem bele más válaszában/ véleményébe!
Majd itt keresgetek hiteles forrásokat hogy a saját véleményem bizonygassam neked😅.
Egy bűdös szóval nem írtam h lehet sikkasztani, lopni vagy fér dolog feketén kiadni a lakást! Én is írok szerződést, amikor kiadom az enyém!
Nekem holt mindegy! Nem vagyok se ingyenélő se csóró és nem függők senkitől!
Ja és nem, nem keresem meg melyik volt az első válaszom (amivel nem kötottem bele senkibe és a kérdezőnek reagáltam kizárólag)!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!