Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöznék a barátnőmmel, elvárható, hogy beszálljon a törlesztőbe?
Fejtsd ki, miért is vagyok az. Nem hinném, hogy menne, hiszen világosan leírtam, hogy mi a szitu. Nem tudnál értelmes érvet felhozni. 10-ből 10 ember szerint a volt férjem az, mivel hagyta és nézte, hogy én költözzek ki a 4 éves gyerekünkkel abból a lakásból, amit az örökségemből vettem. 50% tulajdonjogot adtam neki. Hülye voltam, de élősködő soha. 😀
Kérlek, cáfolj meg. Annyira kíváncsi vagyok, miből szűrted le. 😂
Szóval, fizethet a lány a lakás részleteibe, de akkor pontosan vezetni kell, hogy mennyit és így a lakás résztulajdonosává válik, megkerülhetetlenül!
Ha közben megszakad kettőtök között a kapcsolat, akkor neked vissza kell fizetni az általa így megvásárolt lakrészt, hiszen megvásárolta!
"Tehát: a barátnőm harmad annyi pénzért lakhatna egy jobb minőségű lakásban (2/3adát félre teheti későbbi lakásvásárlásnál önerőnek pl.). Most egy idegennek tömi a zsebét, vagy nekem adja miben lenne rosszabb?
Az albi sem lesz soha az övé, és így havonta +120 ezer ft-ot félre tehet egy alapba."
Minek feccoljon időt és pénzt olyan kapcsolatba ami nem tart semeddig?
Miért venne másik lakást ha van hol laknotok?
Valaki jól írta: ha hosszútávra közös lakásnak és közös tulajdonnak szeretnétek együtt gondolni, akkor lehet ezt kérni tőle. De mivel egyedül kezdted megvenni, így már nem releváns és még visszamenőleg is fizettetni kéne vele.
34/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!