Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan lehet leküzdeni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet leküzdeni a székeléssel járó szorongást?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztünk össze a párommal, és nem merek elmenni wc-re, csak akkor, ha épp alszik vagy nincs otthon. Panelban élünk, egy kis ajtó választja el a hálószobát a fürdőtől, és engem ez nagyon feszélyez. Tudom, hogy részéről nem gond, de valamiért kellemetlennek érzem a kiszűrődő hangokat. Nyilván nem normális ennyire ráparázni egy természetes biológiai folyamatra, de nem tudom, mit tehetnék.

Ti hogyan tudtátok leküzdeni ezt a szorongást?

tegnapelőtt 11:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%
Megint te?
tegnapelőtt 11:53
 2/17 anonim ***** válasza:
74%

Egyes, paranoia?:)

Szerintem az a normális, ha feszélyez, sokan csinálják így. Engem az is zavar, ha nyilvános wcben idegen van a mellettem lévő fülkében. A legtöbb helyen távolabb van a fürdő és nem hallani a másikat.

Amit én csinálok: Fogsz 2-3 papírt és abba kakkantasz, így nem fogja hallani a csobbanást.

tegnapelőtt 12:35
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Kellett hozzá majdnem 2 év. Hát így. Nem fog az olyan egyszerűen menni. Vagy nézel közben videót esetleg és elfedi a hangokat.
tegnapelőtt 13:05
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen normális érzés. Én is utálok úgy kakilni, ha bárki fültanúja lehet.
tegnapelőtt 14:02
 5/17 anonim ***** válasza:
86%

Nálam a szarás olyan hangeffektusokkal jár, ami mindenhol hallható.

Én azt szoktam mondani, hogy tegyen be hörgős metált.

Még soha nem fogadta meg a tanácsomat.

tegnapelőtt 14:10
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Ezen csak az idő fog segíteni, idővel hozzászoksz.
tegnapelőtt 14:13
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem is zavart az elején, ha hallja. Amit tudok tanacsolni:

1: tegyél a wcbe papírt, így nem fog csobbanni.

2: nézz közbe valami videót, az is tompítja a hangokat

tegnapelőtt 14:15
 8/17 anonim ***** válasza:
56%

2.

Az már érdekesebb kérdés, hogy a fing meg a szag hogyan kerül leplezésre, mert még a csobbanás a legkevesebb...

Nyilvános wc-ben pedig nem tudom, hogyan képes bárki is szarni. Soha az életben nem kellett még annyira, hogy erre rákényszerüljek. Meg hát egy nyilvánosban sosem tudhatod, hogy melletted nem-e valami perverz van, aki éppen erre rejszolgat, vagy bámulnak titkos kamerával vagy ilyesmi.

tegnapelőtt 14:34
 9/17 anonim ***** válasza:
69%

Nyilvános WC-ben egyszer voltam kakilni, de tényleg muszáj volt. Nagyon fájt a hasam, komolyan azt hittem, hogy tele lesz a nadrág ha nem megyek.

Kiskoromban amúgy nem mertem rokonoknál mert ha bemennének utánam akkor büdös lenne pedig ott volt az illatosító és anyukám könyörgött, de hajthatatlan voltam. Második nap inkább hazavitt és otthon engedtem ki, de még most is emlékszem, hogy éreztem mennyire tele van a "hasam" és rossz visszatartani. Kettő három nap után olyan székrekedésed lehet, hogy fájhat a kakilás. De nyilván a görcsök miatt még bélcsavarodásod is lehet aztán a kórházban találod magad. Tehát én azt ajánlom, hogy bármennyire is cikinek érzed engedd ki mert a sok stressz, szorongás simán székrekedést okoz, vagy hasmenést. Ördögi kör alakulhat ki, de még aranyered is lehet. Tegyél be magadnak nyugis zenét, vagy előtte kádban lazulj, esetleg mondjad neki, hogy kapcsolja be a TV-t, zenét és engedd ki.

tegnapelőtt 15:46
 10/17 anonim ***** válasza:
38%
Látni fogja a gombás lábkörmödet, az aranyeres popidat, a szőrös alkarod, és te pont a kula miatt görcsölsz? Sok pasi fizetne érte, hogy rátold!
tegnapelőtt 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!