Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan lehet leküzdeni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet leküzdeni a székeléssel járó szorongást?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztünk össze a párommal, és nem merek elmenni wc-re, csak akkor, ha épp alszik vagy nincs otthon. Panelban élünk, egy kis ajtó választja el a hálószobát a fürdőtől, és engem ez nagyon feszélyez. Tudom, hogy részéről nem gond, de valamiért kellemetlennek érzem a kiszűrődő hangokat. Nyilván nem normális ennyire ráparázni egy természetes biológiai folyamatra, de nem tudom, mit tehetnék.

Ti hogyan tudtátok leküzdeni ezt a szorongást?

febr. 19. 11:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű: ha menni kell, akkor menni kell.
febr. 19. 17:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvános wc a legjobb, főleg, ha rendesen ki van építve, és alul sincs lyuk.

"Az már érdekesebb kérdés, hogy a fing meg a szag hogyan kerül leplezésre, mert még a csobbanás a legkevesebb"

Ezt sosem értettem. Az emberek nem szrás közben finganak, hanem kb mindig. Amikor én kakilok, sosem pukizok közben. Máskor igen(sajnos exeim szerint álmomban:D). Illetve nagyon ritkán van gyomorrontásom, nem kegyetlen büdös egyáltalán. Gyorsan megvagyok, a papírba kakilás miatt annyira szaga sincs, főleg, ha jó sok szappannal mosol kezet utána, szappan illat lesz. Emlékszem egyszer egy barátnőmet hallottam, szerencsétlennel akkor beszéltük először, hogy kb mindig megy a hasa, és rohadt hangos is.

Én a szag miatt nem nagyon aggódok, meg sok helyen ventilátor van beépítve, vagy ablak van. Érdemes elmenni béltükrözésre vagy változtatni az étrenden, ha ilyen bajok vannak.

febr. 19. 17:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Én eleinte csak annyit mondtam: kapcsolnál be valami jó zenét? 😁 Vette a lapot. Később már azon röhögtünk hogy ha zenét akartam hallgatni azt hitte hogy kakilni akarok menni... 🤣
febr. 19. 18:40
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, menj szakemberhez, hogyha te ilyen hülyeségeken szorongsz.

Jön az inger, elmész, szarsz egyet, kitörlöd, kijössz. Három perc... Szívesen.

febr. 19. 18:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyetek valami király kínai kaját, rátok jön a cifrafosás, és röhögve fogtok versenyezni a wcért. No para.
febr. 19. 20:00
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
Szeretnél sztómazsákot? Ha nem, akkor itt az ideje szarni meg fingani a párod előtt.
tegnapelőtt 01:03
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Fú, lehet, mi vagyunk gázok, de az első perctől nem jelentett ez gondot. Alap emberi szükség - ha férfi vagy, ha nő.

De ugyanezt elmondhatom a korábbi páromnál is.

N

tegnapelőtt 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!