Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is így van a székeléssel?

Más is így van a székeléssel?

Figyelt kérdés

Reggel nem tudtam kakilni, és annyira begölcsölt a hasam, hogy már izzadtam, annyira rosszul voltam. Aztán végre sikerült eljutnom a wc-re, ott meg annyira hasmenésem volt. Volt más is így?

Utána persze megkönnyebbültem, és semmi bajom sem volt.

2013. febr. 7. 10:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnos igen, nekem ez a folyamat végigkísérte a terhességemet.:(

Most már így, tapasztaltabban tudom neked ajánlani, hogy elkerüld az ilyen eseteket, hogy rostos innivalót, rost tartalmú ételeket fogyassz, figyelj, hogy ne legyen olyan mozgásszegény az életmódod, ha esetleg az. Mondjuk nekem ráadás volt, hogy ugye szedtem a terhesvitamint, amiben ugye vas van és nekem még az is keményítette.

De ha odafigyelsz arra, hogy puha legyen a székleted, de még úgy is lesznek gondok, inkább konzultálj az orvossal, hogy mit lehet még csinálni. Sajnos én ezt akkor nem tettem meg.

2013. febr. 7. 11:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos nálam is váltakozik a székrekedés, kemény széklet, és a görcsös fájdalom + lágy széklet... 14 hetes km
2013. febr. 7. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!