Mindíg is gondjaim voltak a székeléssel. Most végképp nem akar sikerülni többnyire (pedig még csak a terhesség elején vagyok) Káposztalé, koviubi, szilvalekvár, zöldségek, tejtermék, glicerinkúp, esetleg Guttalax ( néha? ) Más ötlet-tanács?
Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 13:02
1/7 anonim válasza:
Tömjed magadba a magas rosttartalmú ételeket. Rengeteg gyümölcsöt. Egyél minden reggel müzlit sok gabonával és zabkorpával dúsítva, natúr joghurttal.
Nekem ezek váltak be, remélem, neked is segít!
27 hetes sorstárs
2/7 anonim válasza:
Szia. Nekem a dokim a Nagymama lekvárját javasolta, vagy narancsot tejjel. Esetleg van még a Laevolac szirup, azt is lehet terhesen használni, bár én még nem próbáltam, Én a Guttalax cseppet használom néha, de csak pár cseppet. Üdv 25 hetes kismama
3/7 anonim válasza:
Azt nem irtad, hogy bármelyiket a felsoroltakból kipróbáltad-e.
Nekem csak a glicerinkúp segít(ett), semmi más.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Hát.. próbálkozom mindennel.. A glic.kúp nekem is segít, de nem tudom, szabad e napi szinten például??
2008. aug. 6. 13:54
5/7 anonim válasza:
Nekem semmi sem segitett,amit felsoroltál azt már én is kiprobáltam,plusz még mástis,de semmi.Ami bevált az a guttalax csepp volt,van.34 hetes vagyok,de most még rosszabb a 3dik trimeszterben,majd lehet neked is ez lesz.Szörnyű,komolyan.Ki vagyok tőle teljesen.Sok folyadék,dinnye,ezek jok nekem is.Probáld ki te is.Szia
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Hát... nem tudom nálam hogy lesz ha már most ennyire nehézkes. Gutalaxbol hány cseppet, és milyen gyakorisággal szedsz? Nem veszélyes?
2008. aug. 6. 17:09
7/7 A kérdező kommentje:
Mégegy kérdés: Az Elevitről is hallottam hogy fogós. Szerintetek? Érdemes mást szedni inkább?
2008. aug. 6. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!