Ez az iszonyatos, kínzó altesti csontfájdalom most már a terhesség végéig ki fog tartani?
Egyáltalán normális ez?
Már a második babánkat várom,mégis le vagyok döbbenve. Most vagyok 28 hetes. Kb egy hete kezdődött,hogy elsősorban pár alsó csigolyám és a farkocsontom fájni kezdett, aztán már a csípő csontok is meg gyakorlatilag az egész medencém.
NEM úgy, mint amikor a baba feszíti szét, ismerem azt az érzést.
z is elsősorban éjjel, amikor fekszem az oldalaimon, vagy nappal ha sokat ülök, utána fáj. De olyan erősen,hoyg néha nem tudok kiegyenesedni, éjjel pedig felkelek a fájdalomra.
Mi lett a csontjaimmal?
Most már mind a 12 hetemet így kell átvészelnem?
Az első terhességnél ilyen jellegű fájdalmam nem volt, csak azt éreztem nagyon amikor a baba beilleszkedett, akkor a belső szeméremcsontok feszítettek nagyon. De ez most nem ott fáj.
Én belinkelem neked ezt a kérdést tegnap válaszoltam rá egy kicsit "tudományossá" sikerült remélem segít neked is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!