Lehet terhesség jele az iszonyatos boldogság érzet?
Én ma olyan boldog vagyok, hogy azt elmondani nem tudom! Legszívesebben kikiabálnám a világnak! Szétvet belülről a boldogság. Rám ez abszolút nem jellemző, sajna nem ez a típus vagyok! De most remekül érzem magam!
Van görbém is, és szombaton kéne megjönnie. Persze nem akarom túlmisztifikálni, lehet, hogy me csak ilyen napom van!
Lehetséges...
De ez megtévesztő, mert a tavasz is produkálhat ilyet...
De drukkolok!
És terhes is voltál, mikor ezt érezted? Vagy sajnos nem jött össze a baba.
Tudom, hogy lehet a tavasztól, igazából én úgy is gondolom, hogy a tavasztól van, nem szeretném a terhességet bemagyarázni, csak olyan fura! És természetesen reménykedek, mert a remény hal meg utoljára! :)))
Utolsó válaszolónak: Gratulálok! Annyira jó ilyeneket olvasni!
Kérdező: te miket tapasztalsz? Van folyásod vagy valami? Azért kérdezem, mert nekem ma volt egy kevés, nem tudom ez mit jelenthet.
Nem tudom, hogy igazából mikor teszteljek. Éppen próbálom meggyőzni magam, hogy várjak még Húsvét utánig. Ha addig nem jön meg, akkor csinálok egyet.
Na de, hogy fogom én ezt kibírni??? :))
Ti mikor tesztelnétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!