Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség jele az...

Lehet terhesség jele az iszonyatos boldogság érzet?

Figyelt kérdés

Én ma olyan boldog vagyok, hogy azt elmondani nem tudom! Legszívesebben kikiabálnám a világnak! Szétvet belülről a boldogság. Rám ez abszolút nem jellemző, sajna nem ez a típus vagyok! De most remekül érzem magam!

Van görbém is, és szombaton kéne megjönnie. Persze nem akarom túlmisztifikálni, lehet, hogy me csak ilyen napom van!

[link]

2009. ápr. 9. 15:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én szombat vasárnapra nem várom, és kedden fogok tesztelni, ha addig semmi...
2009. ápr. 10. 10:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Boldog Kismama!

A 18 hónap alatt milyen vizsgálatokat vagy kezeléseket végeztél el?

Találtak valami bajt egyáltalán?Vagy mit mondtak a meddőségiben?

Nagyon szeretnék én is így járni mint te.Mi is már elkezdtük a meddőségi vizsgálatokat.

2009. ápr. 10. 13:15
 13/15 anonim ***** válasza:

SZia,

mi van Veled azóta? Teszteltél már?

2009. ápr. 13. 08:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Itt a boldog kismama, aki persze aggódik hogy minden rendben legyen:-) Szval egy éve jelentkeztem egy dokinál, a férjemet vizsgálták először, majd nálam hormont, rákszűrést, ultrahangot, aztán jött volna az átjárhatósági, de 3x is úgy alakult, hogy vagy a doki mondta le,vagy én. már untam hogy ilyen lassan haladunk, így bejelentkeztem a Róbert Károly Magánkilinikára dr-Fülöp Istvánhoz és aznap mikor mentünk volna teszteltem pozitívat , majd igazolta a vérvétel is:)

Alternatív dologként én jártam kineziológushoz és ittam aloe gelt illetve hastáncolok. Nos hogy mi segített mi nem...Elképzelésem sincs, tehát nem tudok tanácsot adni, csak a szokásosat, hogy amikor egyáltalán nem számítottam rá akkor történt meg a csoda. igaaz még csak 5 hetes, de eddig azt hittem hogy én nem is tudok teherbeesni, holott már 30on túl vagyok

2009. ápr. 14. 08:35
 15/15 A kérdező kommentje:

A kérdező vagyok!

Nem teszteltem azóta, mert időben megjött, de az 5 nap helyett, csak 2 napig volt meg! A 3. napon csak pecsételés volt, ma (a 4. napon) meg nagyon nagyon minimális. Csak rózsaszín marad a papír. Nekem 5 napig szokott lenni, elég erőssen darabos. Most nem volt darabos, viszont erős görcsökkel járt és élénkpiros volt!

Hát ennyi, egy új hónap, újra próbálkozunk és reménykedem!

A kismamának gratulálok!

2009. ápr. 15. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!