Terhesség elején vagyok és iszonyatos hangulatingadozásaim vannak. Tudd valaki valami jó csodaszert rá? /párom kikészül/
Hát,én csak maximális együttérzésemről tudlak biztosítani.
Ki vagyok akadva,mintha skizofrén lennék.
A legnagyobb baj az,hogy nekem már van egy kislányom,és néha ő is "kap". Mintha nem is én lennék,tragédia.
Tudom,hogy elmúlik majd,egyszer már átéltem,de nem győzöm kivárni!
Ui: köszi a kérdést,kíváncsi vagyok milyen hasznos tanácsok érkeznek.
A párodnak füldugó és 1 feles tömény amint hazaér! :)
Komolyra fordítva a szót van valamilyen nyugtató tea amit kismamik is ihatnak. A nevére nem emlékszem mert nekem nem volt ilyen gondom de ha beírod google-ba vagy elmész egy herbáriába ott biztos megmondják melyik a jó neked.
Csodaszert sajnos nem tudok!!!
Párodnak türelem, és megértés, csak ez a gyógymód! Az első terhességem mind a 9 hónapjában egy igazi házisárkány voltam!!! Férjem nem ismert rám! Aztán szülés után minden visszatért a megszokott kerékvágásba! Most a 2. babánkat várjuk és nagyon jól vagyok, semmi hiszti, és még elviselhető is vagyok!!! :) Szóval kitartást! Túl leszel rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!