Iszonyatos hányinger, hányással. Mit isztok, esztek ha SEMMIT sem kívántok?
tippeket várnék, bár harmadik terhességem mindkettővel ez volt, egyikkel a sósat kívántam másikkal az édeset, most is a sósat jobban, de ha kajára gondolok, semmi nem jut eszembe amit szívesen jó étvággyal megennlék, vagy meginnék.
6hetes km
Jó hideg kefir, narancs, mandarin, korpovit keksz, húsleves leve (akár kockából is, van a dm-ben glutamát-mentes leveskocka). Nekem ezek jöttek be az elsőnél.
Most a másodikkal vagyok 8 hetes, egyelőre még nagyjából minden megy, de gondolom nemsokára nálam is elkezdődik az émelygős időszak...
Szia!
Sajnállak :-(( Én a 21. hétig folyamatosan oklendeztem és hánytam, de olyan szinten, hogy fel sem bírtam kelni. Infúziót kaptam hetente tobbszor is, hogy átvészeljuk azt az idoszakot.
Én egy ido után rájottem, hogy bármennyire is úgy érzem, hogy kifordul a belem (bocsánat a kifejezésért, de konkrétan ezt éreztem), mégis jót tesz, ha eszem egy pár falat szárazat, pl. kiflit vagy péksutit, aztán maximum van mit kihányni. És ami talán hihetetlenul hangzik, de a citromos fekete tea volt még, ami jót tett. (cukor nélkul)
Szerintem ki kell tapasztalni, hogy mivel tudja az ember átvészelni ezeket a hányós heteket!
Jobbulást, kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!