Még csak a 6. hetemben járok, mégis iszonyatos hányinger gyötör. Sőt. Nálam nemcsak reggel, hanem inkább este. Amikor mennék aludni. Mit tegyek?
Szia!Sajnálom,hogy ilyen nehezen éled meg a terhességi hányingert!Sajnos el nem lehet ezt kerülni,és nincs arra biztos módszer,hogy mitől múlik ez el.Én a 12-ik hétig hánytam viszonylag sokat,és aztán (hülyén hangzik)belejöttem a dologba,és aztán már nem viselt meg a hányás!Sokkal rosszabb annak akinek csak az inger van meg,de nem tud magán könnyíteni.Nekem használt rá a hideg gyömbér üdítő,és a teavajas friss kenyér,meg a kora reggeli evés!Remélem valamit segített amit írtam,és drukkolok hogy hamar elmúljanak a hányingeres panaszaid!Jó babavárást kívánok!
Egy 25 hetes babás
Pedig azt'szem az evés csökkenti a hányingert. Szoktak még kekszet, gyömbért ajánlani. Piciket kell enni, nem sokat egyszerre. Igyál tejet, ha sok a savad, s nem tudom, biztosan van még ezer dolog, amivel segíthetsz magadon. Keress rá nyugodtan itt a fórumban. Ezzel a témával nagyon sokan foglalkoznak.
Én picit szkeptikus vagyok, mert nekem semmi nem jött be, de hála istennek a hányinger csak egy hónapig tartott.
Kitartás!
Köszönöm lányok! Most is nyalogatom a citromot...de nem használ sokat...
És ez a hányinger érzés a 12-16.hétig ég fokozódni fog? Vagy beáll egy szintre?
Erről a gyömbérről már én is olvastam. Ehez hogy juthatok hozzá? Filteres tea? De a gyógyteáktól ilyenkor távol kell magunkat tartani nem?
Szénsavasat amúgy sem ittam soha...csak mentesvizet, meg gyümölcsteát...de most ezeket is alig bírom meginni....gáz nagyon....
De azért köszi a tippeketlányok!
hali én a 7. héttől kezdve a 38. hétig napi 2-3-szor hánytam, nem ettem semmit, anyósom nagy veszekedés árán belém kényszerített 1 joghurtot, de kijött. Hetekig nem tudtam felkelni, szinte a wc-re is úgy kísértek. A vödör bent volt a szobában az ágy mellett.Elvittek orvoshoz, mert már nem tudták nézni, hogy szenvedek.
A terhestanácsadásra is úgy mentem, hogy kísértek, és alig vártam hogy érjek haza. Egyszer a buszon hánytam... gondolhatod hogy szégyeltem magam.A védőnő házhoz jött mérni, mert nem tudtam bemenni hozzá.
Még a víz sem maradt meg bennem , nekem is egyedül a kóla. A 6. hónaptól pedig csak az epret nem hánytam ki, minden mást igen. A sav már szétmarta a nyelőcsövem. 92 kilóval kezdtem a terhességem, és 76-tal szültem. A védőnő megnyugtatott, hogy a baba elveszi a szükséges tápanygot, úgy fogalmazott, hogy belőlem él. És ez így is volt, mert táplálékot nem vettem magamhoz.
51 cm, és 3390 volt a lányom, amikor megszületett a 38. héten.
Kitartás, remélem neked hamar elmúlik, és nem kell átélned a kínok kínját, mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!