Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még csak a 6. hetemben járok,...

Még csak a 6. hetemben járok, mégis iszonyatos hányinger gyötör. Sőt. Nálam nemcsak reggel, hanem inkább este. Amikor mennék aludni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem kívánok semmi kaját, és pánikrohamot kapok, ha hánynom kell. Már kiskorom óta irtózom ettől a dologtól, és iszonyú kínlódások közepedte szenvedem meg a hányingert, hányást.Félek ettől. Ráadásul a 2.babámat várom, és a kislányommal nem éreztem ilyet...ő már 5 éves. Adjatok tanácsot! Ez az érzés rosszabb lesz? Mivel kerülhetném el?? S.O.S
2009. jan. 10. 22:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Jól jöt nekem ez a kérdés, én ugyanígy vagyok ezel a hányós dologgal, nekem ez a 3. terheségem , eddig egyikel se hánytam, de 42 kilóval estem teherbe, valahol jobb is. Most se vagyok sokal töb, mert csak 48 , én ezért is félek, két kicsi gyereket kéne ithagynom, ha durva hányásos lennék. Meg egyébként én nem emlékszem, hogy valah hánytam is, bár gyerekkoromban biztosan,de nagyon félek tőle. Nekem még van étvágyam, reggel még nincs bajom, inkább én is este vagyok rosszul, nekem meg eszegetnem kell, akkor jobb. Hula fáradt vagyok, úgy érzem , hogy mindjárt elalszok és még órákig forgolódok olyan hányingerem van! Nincs nyálam, úgy érzem nem tudok nyelni. Amiket írtatok tanácsnak az jó, én is bevetek párat. Mindenkinek jó babavárást!
2009. jan. 11. 09:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vgyok, úgy gondoltam, hogy akkor kéne ithagynom a két kisgyerkőcöt, ha annyira hánynék, hogy be kellene feküdnöm kórházba.
2009. jan. 11. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!