Pont harom honapos terhes vagyok. Ejszaka soha nemtudok aludni hason mert mikor hasra fekszek mindjart rosszulerzem magamat. Foleg a hanyinger jon ram nagyon. Miert?
Ne feküdj hason.-)
A terhesség alatt minden "normális" ami nem jár görccsel, vérzéssel és lázzal:-)
Lehet, nyomod a pocakod, és ez ingerel, vagy a gyomrod érzékenyebb, ha rajta fekszel.
Ennél nagyobb bajod ne legyen soha:-)
Ha nem tudsz, akkor ne feküdj hason, és akkor ez meg is van oldva. :)
Van akinek elmúlik, majd visszajön a hányingeres időszak, és akár a szülésig nem is múlik el neki.
Szija!Ne aggodj en se tudtam hason fekudni,es nem is fogok mar tudni amig terhes vagyok,es mai napig hanyok mindig visszajon ha egy par napra el is mulik!Ne fekudj hasra en is ezt tudom ajanlani neked!!!Boldog babavarast!!!
25 hetes kismama:)
szio, lehetoleg a bal oldaladon fekudj, az a legjobb a babanak.
nekem sajnos a jobboldal is nyomja a babanak valamit, ugyhogy nem szereti, pedig csak 23,5 hetes vagyok, es harmincadik hettol haton sem szabad aludnunk :(
en azt javaslom, szerezz be egy szopiparnat, az segit egy kicsit, bar megoldas nincs. (hacsak nem vágsz a matracon egy nagy kerek lyukat :D)
egy idoben en sem tudtam aludni, mostanaban tudok megint, mondjuk joval aluszekonyabb is vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!