Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi baja van az embereknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja van az embereknek?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt a párommal, aki történetesen szlovák. Ez alatt az idő alatt, idegentől és ismerőstől is megkaptam hogy:

Nem volt jó a magyar f*sz?

Én meg ilyenkor csak kamillázok hogy mivan??

A legutobb megkaptam hogy nem kellettem senkinek magyarországon és kimentem kurválkodni ( valami random pali írta kommentben) én csak röhögtem rajta, de párom felcsesződött aztán elküldte a búsba. Mi ez a nagy utálat emberek? Nem kéne elengedni a múltat végre? Felvidéki magyarról beszélünk mi a baja mindenkinek? ( kivéve akinek nincs baja velük 🩷)

febr. 17. 11:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%
Sok a rosszindulatú, buta ember, ennyi.
febr. 17. 11:53
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Saját frusztrációjukat élik ki. Azon vergődnek, hogy nekik nincs barátnőjük, és keresik az okokat, pl hogy a potenciális barátnőjelöltek külföldön keresnek párt. Meg hasonlók. Ne foglalkozz velük.
febr. 17. 11:54
 3/26 anonim ***** válasza:
59%
Most szlovák vagy felvidéki magyar?
febr. 17. 11:55
 4/26 anonim ***** válasza:
79%

"Nem volt jó a magyar f*sz?"

Nem!

Ennyi válasz bőven elég, kindenki gondol, amit akar.

febr. 17. 12:01
 5/26 anonim ***** válasza:
72%
Kit érdekel, hogy ki mit mond? Ilyenekre pazarlod az időd és az energiád.
febr. 17. 12:04
 6/26 anonim ***** válasza:
74%

Mert a 21. század internet robbanása óta mindenki mással foglalkozik. A magyar társadalom ultra prosztó könyöklős paraszt, abból is az igazi büdöslábú tanyasi tróger. Az élet minden területén ez van, kesergés, panaszkodás, pletyka, egó! Aztán csodálkoznak rajta, ha a tükörképeik 36 év óta szétlopják az országot. Persze mindig más a hibás, a magyar paraszt már csak ilyen. Örülni, dicsérni másokat azt nem tud, csak a sok pénz meg a luxus élet kellene neki, de úgy hogy a többieket lefikázza. A pénz is csak a sekélyes, sok autó, sok utazás, sok szórakozás szent háromszögében történne, semmi hasznos ezeken kívül.

Magyarokkal képtelenség hosszú távon együttműködni, külföldön is 1 euróért egymást csinálják ki. Legalább 2. de inkább 3. generációs külföldre szakadt magyar aki már tud emberként viselkedni. Szoktam olvasni a posztokat, gyakorlatilag a kommentek 90%-a gyűlölködő, bármi is legyen a téma!

20 év kanada után eszméletlenül erős a kontraszt!

febr. 17. 12:23
 7/26 anonim ***** válasza:
91%
Ezeket csak frusztrált, szaréletű emberek mondják. Nem kell velük foglalkozni.
febr. 17. 12:24
 8/26 anonim ***** válasza:
78%
Vannak suttyók és megkeseredett parasztok (esetedben azok a férfiak, akik a bunkó viselkedésük és igénytelenségük miatt nem találnak nőt maguknak, de meg vannak győződve arról, hogy ők főnyeremények, és csak és kizárólag a vagyonuk, a származásuk vagy a genetikájuk miatt vannak parlagon hagyva... és ez remek kombó még a turbóhungaristáskodással és az azzal gyakran járó hímsovinizmussal és a nők másodrendű polgárnak nézésével).
febr. 17. 12:38
 9/26 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is külföldi a párom, én is kaptam ilyen megjegyzéseket ("Nem volt jó a magyar f*sz?", többek közt ezt is, szó szerint ugyanígy.) és ugyanilyen értetlenül állok a jelenség előtt.

Ne foglalkozz velük, mert nincs miért. A saját frusztrációjukat és indulatjaikat próbálják rád vetíteni, mert az könnyebb, mint szembenézni a saját problémáikkal. Kicsit olyan ez, mint amikor a kisiskolások azért szekálnak valakit, mert szemüveges. Valójában nem a szemüveggel van a bajuk, csak hát kell valami, amibe bele tudnak kötni és addig se kell a saját nyomorukkal foglalkozniuk.

25/N

febr. 17. 12:41
 10/26 anonim ***** válasza:
85%
Primitív magyarok.
febr. 17. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!