Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennétek ha a pártok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a pártok a megkérdezésetek nélkül engedné meg embereknek, hogy a közös lakásotokban maradjanak?

Figyelt kérdés
Nem meghívásra gondolok, hanem pl beállít valami távoli ismerős azzal, hogy had maradjon ott pár napra, ő meg rátok sem néz, hanem rögtön rávágja, hogy "persze, maradj csak".
2019. okt. 21. 22:55
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Engem nem zavarna, ezek alap dolgok. Nyilván nem fogok elzavarni senkit aki nem tud hova menni. De még ha tudna is, legyen kényelmes helye és ne fizessen érte súlyos pénzeket. Az értékrendünk maximálisan megegyezik tehát nem nagyon kell kérdezgetni a másikat. Természetes, hogy ha ismerősnek vagy rokonnak hirtelen szállásra van szüksége akkor ott aludhat. Ennek az egészséges határairól is hasonlóan gondolkozunk, nagyjából ugyan azt a szintet tartjuk már pofátlanságnak és egyezik az ingerküszöb ahol már a kedves ismerős eltakarodhat a lakásból.
2019. okt. 21. 23:36
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem egyszobás 25nmes lakás, akkor nem zavar.
2019. okt. 22. 01:31
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Engem zavar.És nem feltételes módban írom,mert volt benne részem. Csak ő a párom apukája,aki 20km-re lakik és minden hétvégén itt volt régebben. Péntek du jött vasárnak du ment az itt töltött időben 2liter pálinka 5-6 liter sör kettejüknek.. Nekem meg a körbehugyozott wc amit takaríthattam minden hugyozásuk után...

Másik párom egyik kollégája,szintén bebaszcsi,wc körbeokádása részéről....Itt aludt pedig 1.5 km-re lakik de öntudatlanra itta magát...

Szóval mondtam a páromnak,ha már közösen fizetünk mindent és CSAK én takarítok,akkor lehessen már beleszólásom,hogy melyik fürdetlen,retkes döglik itt napokig (fentebb említettek mindketten félnek a víztől,fürdés kb.havonta,kéthavonta egyszer van.) Nekem ilyen retkesen ne hemperegjenek a tiszta ágyban,meg ne használják a wc-t,kakálás után kézmosás nélkül ne fogdossanak semmit össze.

De ha nem lennének igénytelen foskupacok,akkor is közös döntés legyen már,mert pl.lehet ,hogy hétvégén pihennék,nem pedig pincérnőt játszanék...

2019. okt. 22. 05:15
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Hamar elhagynám. Szerintem nem illenénk össze.
2019. okt. 22. 06:17
 5/9 Hamvas rétihéja ***** válasza:
2019. okt. 22. 09:09
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
3as helyében én nem a rokonokat tettem volna ki, hanem a pasit.
2019. okt. 22. 09:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem férne bele, de szerencsére a férjem is így gondolkodik. Az a lényeg, hogy ilyenben az ember egyformán gondolkodjon a párjával (hogy aztán szeretik a vendégeskedést vagy agyfaxt kapnak tőle, az más téma, de legyenek egy véleményen.)
2019. okt. 22. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:
65%
Ilyenek ezek a pártok, manapság is mindent megengednek maguknak...
2019. okt. 22. 23:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Attól függ kivel történik ez. Nyilván vannak olyan családtagok és barátok, akiknél nem lenne kérdéses, hogy maradhat, tehát nem kell engedélyt kérnie, hogy marasztalja őket a közös lakásunkban és ez fordítva is így igaz.

Ha távoli ismerős, akkor viszont nagyon is zavarna, ha a megkérdezésem nélkül marasztal valakit, akit alig, vagy talán nem is ismerek. Szerencsére az ilyesmiket mi mindig megbeszéljük.

2019. okt. 23. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!