Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha magányos , kínlódó ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha magányos , kínlódó ember segítséget tanácsot kér miért jönnek a hobbival,edzéssel, hasonlókkal mikor az ilyen embereknek a levegővétel is fáj főleg ilyenkor ünnepek előtt?

Figyelt kérdés
és ezek mit oldanak meg. a nagy semmit! aki társra, párra vágyik az NEM ilyen idióta pótcselekvésekre vágyik! persze mindig az osztja legjobban at észt aki közbe meg a párjával turbékol
tegnap 23:22
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Pedig egy hobbinak, egy sportnak, az utazásnak számtalan hasznos hozománya van, köztük az is, hogy új embereket ismerhetsz meg általa. Nyilván ehhez tenni is kell.
tegnap 23:26
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora nyomi vagy! Meg ne hallgasd mások segítségét! Maradj életképtelen! Mindenkinek jobb lesz! Senkinek sem kell egy ilyen lúzer!
tegnap 23:28
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Kb úgy írtam volna, mint az első válaszoló.
tegnap 23:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, csak te vagy saját boldogságod kerékkötője. Többnyire a gyávaság az, amiért a magadfajta áldozatnak érzi magát.
tegnap 23:56
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

Fiatalabb koromban ismerkedtem konditeremben, uszodában. Szóval azon túl, hogy egészséges, jobb alakod is lesz tőle, lehet, hogy találkozol ott emberekkel.

Egyébként a sportnak van egy olyan mellékhatása is, hogy elmúlik tőle a depi, pszichológusok is szokták javasolni. Szóval ha nem is szedsz fel senkit, és nem lesz rövid idő alatt látványos változás, jobban fogod érezni magad tőle, hidd el.

tegnap 23:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért ezt mondom, mert én így jöttem ki a depresszióból!!! 2 év alatt, és vonzóbb is lesz tőle az ember, és boldogabb, de igen, kellenek ezek a dolgok, és az elején saját magadat kell rángatnod egyedül a kakiból! Ez az igazság. Plusz én pszichológushoz is jártam. És igen, ugyan ezek a dühös gondolatok megvoltak bennem, hogy de hát hogy legyek jól egyedül, hát nekem egy pár kellene, hát akkor lennék jól! Ugyan ezek megvoltak, és elmúlt és meg lehet gyógyulni! Csak csináld!! Nekem ez a saját tapasztalatom, mi mást mondjak?? Ebben hiszek, és bízom benne, hogy majd ti is megtapasztaljátok, mert hatalmas érzés meggyógyulni!
ma 00:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Hàt, csak a logika mentén végig gondolva. Van egy ember, aki otthon sírdogàl és "a levegővétel is fáj neki", meg van egy olyan, aki kitölti a holtidőt olyan dolgokkal amik hasznosak és/vagy örömét leli benne, kiegyensúlyozottabb, fittebb és sokkal szélesebb az ismerősi és ismeret köre... szerintem is az első a vonzóbb, igazad is van.

Én egyedül vagyok, bár nem epekedek kapcsolatért, tehát a levegővétel is fáj helyzet valóban ismeretlen. De, vagyok annyira leterhelt (munka, háziállatok, család, barátok) hogy nem is lenne időm egy társra, csak, ha valamit kiütök a sorból. Ha elfoglalod magad és felismered a szingli lét értékes oldalát, hirtelen a kapcsolat nem is lesz akkora prioritás.

Amíg valamiféle csodaszernek, mentőövnek tekinted, ideák mentén látod ahelyett, hogy a valós képet néznéd, addig valóban nagyon fontosnak tűnik. Amint felismered, hogy egy boldogtalan ember kapcsolatban is az marad, máris fontosabb lesz, hogy magadat tedd boldoggà.

ma 00:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert saját magukból indulnak ki és nekünk a sport, hobbi örömet okoz és emberek között vagy ahol megtalálhatod a párod, vagy vonzóbb lehetsz ettől.
ma 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!