Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha magányos , kínlódó ember segítséget tanácsot kér miért jönnek a hobbival,edzéssel, hasonlókkal mikor az ilyen embereknek a levegővétel is fáj főleg ilyenkor ünnepek előtt?
Fiatalabb koromban ismerkedtem konditeremben, uszodában. Szóval azon túl, hogy egészséges, jobb alakod is lesz tőle, lehet, hogy találkozol ott emberekkel.
Egyébként a sportnak van egy olyan mellékhatása is, hogy elmúlik tőle a depi, pszichológusok is szokták javasolni. Szóval ha nem is szedsz fel senkit, és nem lesz rövid idő alatt látványos változás, jobban fogod érezni magad tőle, hidd el.
Hàt, csak a logika mentén végig gondolva. Van egy ember, aki otthon sírdogàl és "a levegővétel is fáj neki", meg van egy olyan, aki kitölti a holtidőt olyan dolgokkal amik hasznosak és/vagy örömét leli benne, kiegyensúlyozottabb, fittebb és sokkal szélesebb az ismerősi és ismeret köre... szerintem is az első a vonzóbb, igazad is van.
Én egyedül vagyok, bár nem epekedek kapcsolatért, tehát a levegővétel is fáj helyzet valóban ismeretlen. De, vagyok annyira leterhelt (munka, háziállatok, család, barátok) hogy nem is lenne időm egy társra, csak, ha valamit kiütök a sorból. Ha elfoglalod magad és felismered a szingli lét értékes oldalát, hirtelen a kapcsolat nem is lesz akkora prioritás.
Amíg valamiféle csodaszernek, mentőövnek tekinted, ideák mentén látod ahelyett, hogy a valós képet néznéd, addig valóban nagyon fontosnak tűnik. Amint felismered, hogy egy boldogtalan ember kapcsolatban is az marad, máris fontosabb lesz, hogy magadat tedd boldoggà.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!