Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha magányos , kínlódó ember segítséget tanácsot kér
miért jönnek a hobbival,edzéssel, hasonlókkal mikor az
ilyen embereknek a levegővétel is fáj főleg ilyenkor
ünnepek előtt?
Én pl szoktam ilyet írni és sztm más is...de minek. Csak nyekegnek.
dec. 17. 07:54
Nem tudunk semmit a kérdező körülményeiről, így ezek a tanácsok tényleg feleslegesek. Pl. ha faluban él ott még korlátozottabbak az ismerkedési lehetőségek. Nem kéne rögtön önsajnálkozónak titulálni, aki várja a sültgalambot. Ezt az őrítő magányt csak az érti meg, aki hasonló cipőben jár. Nincs annál rosszabb, mikor mókuskeréknek érzed az életed. Munka után csak az üres lakás vár és nincs kihez szólni!
dec. 17. 07:58
Nem őrjíti eléggé, ha nem tesz semmit.
dec. 17. 09:02
1. Mert ezáltal új embereket ismerhet meg, és kötetlenebbül tud velük társalogni. Jobb eséllyel találsz így vkit, mint a kispárnádba bőgve, várva azt, hogy berepüljön az ablakon az álomnő / álomférfi.
2. Azért a hobbik mint olyanok a saját boldogságodhoz meg az életed kiteljesedéséhez is hozzátesznek. Elég sekélyes és rossz értelemben egyszerű az az ember, akinek az élete az evésből, alvásból és céltalan Netflix/TijkTok pörgetésből áll. Arról nem is beszélve, hogy egy értelmes embernek nem lesz személyiségre vonzó.
dec. 17. 10:46
25/39 A kérdező kommentje:
Nem vagyok incel, másfél éve ért véget egy hosszabb kapcsolatom, de azóta semmi. Úgy sem hogy munkámból adódóan rengeteg emberrel találkozom. És mégsem, mert mindenki visszautasít. És 40 felett kegyetlenül nehéz.
És akkor jönnek ezek a tanácsok
... mert a gyúrás meg a tánciskola és egyebek majd biztos pótolják a társ létét, ölelését, csókját...
Aha, és szerinted a párkapcsolatot nem előzi meg az ismerkedés, aminek kiváló alapot biztosít valamilyen közös érdeklődés vagy hobbi?
dec. 17. 12:25
Én mondtam az egyik válaszomban, hogy írj ha gondolod, de nem tetted. Adtam esélyt az ismerkedésre, nem éltél vele. Ennél többet nem tehetek.
dec. 17. 12:29
25: édes kicsi szívem, hol mondott bárki olyasmit, hogy pótolja a csókot? Senki. Ne hazudozzál már. De 1) baromira megnöveli az esélyeit annak, hogy összeismerkedj új emberekkel kötetlenül... ebből meg sokkal könnyebben lesz párkapcsolat, mint a Tinder-pörgetésből meg a random utcán leszólongatásból meg hogy a munkád során már rögtön randira hívsz nőket úgy, hogy valszeg nem is ismered őket, 2) azért az hülye, aki azt hiszi, hogy egy jól megválasztott hobbi nem segít örömet szerezni az életébe. Nem helyettesíti a párkapcsolatot, de a full totál depressziós állapotból jóval jobbat tud csinálni.
dec. 17. 12:47
Kérdező, akkor ilyen esetben mit szeretnél?
Megosztod a problémádat, a másik ember tanácsot ad —> nem jó.
Akkor mi legyen?
dec. 17. 16:27
Mi legyen? Lehet maradni egyedül!
dec. 17. 16:29
Kapcsolódó kérdések: