Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi baja van az embereknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja van az embereknek?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt a párommal, aki történetesen szlovák. Ez alatt az idő alatt, idegentől és ismerőstől is megkaptam hogy:

Nem volt jó a magyar f*sz?

Én meg ilyenkor csak kamillázok hogy mivan??

A legutobb megkaptam hogy nem kellettem senkinek magyarországon és kimentem kurválkodni ( valami random pali írta kommentben) én csak röhögtem rajta, de párom felcsesződött aztán elküldte a búsba. Mi ez a nagy utálat emberek? Nem kéne elengedni a múltat végre? Felvidéki magyarról beszélünk mi a baja mindenkinek? ( kivéve akinek nincs baja velük 🩷)

febr. 17. 11:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
53%

20

"Miért hívod szlováknak a párodat, ha felvidéki magyar?"

Hát ezt kérdeztem én is a 3-asban.

febr. 18. 07:58
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem qrvára mindegy, hogy szlovák vagy felvidéki magyar?
febr. 18. 13:53
 23/32 anonim ***** válasza:
59%

22

Hogy a tökömbe lenne mindegy? Az egész kérdés erről szól. Tudsz olvasni?

Ha szlovák, akkor külföldi. Ha felvidéki magyar, akkor kapaszkodj meg, magyar.

febr. 18. 13:57
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

Kapaszkodj meg, tudom.

Miért van ennek jelentősége, hogy xy férje magyar-e vagy külföldi? Ha magyar, szíveskedsz jóváhagyni, ha külföldi, akkor fröcsögsz rá? Vagy mi a jelentősége?

febr. 18. 14:22
 25/32 anonim ***** válasza:
78%

24

Feladom. Nem mondom el még egyszer.

febr. 18. 14:28
 26/32 anonim ***** válasza:
19%
Megköszönöm.
febr. 18. 15:01
 27/32 A kérdező kommentje:
3. Szlovák állampolgárnak számít, hisz itt született, de magyar. Ahogy az egész családja.
tegnap 18:30
 28/32 anonim ***** válasza:
De akkor miért írtad, hogy szlovák? Jaj istenem.
tegnap 18:36
 29/32 A kérdező kommentje:

13. Egy felvidéki lány instagram videoja alá írt kommentre jöttek a gyűlölködések. A kommentemben csak annyit írtam hogy mióta kiköltöztem szlovákba nekem feltünt hogy vannak szavak amiket is násként ejtenek ki. Erre jöttek a cshhoddás kommentek.

A másik, azokkal a rokonaimmal már valóban nem beszélek, papám, nagybátyám, nagynéném és volt hogy akkor mikor még suliba jártam osztálytársak is kérdezték miért "jöttem össze" vele.

Nem celebkedem, a fb-n is csak annyi van kint 2020 óta hogy kapcsolatban. Még a neve sincs ott.

tegnap 18:42
 30/32 A kérdező kommentje:

28. Bocsánat, akkor FELVIDÉKI MAGYAR!!!

De amugy ha szlovák állampolgár, akkor szlovák nem? Mármint ha szigorúan vesszük.

Csak kérdem nem bunkózok. Ez tényleg érdekel.

tegnap 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!