Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi baja van az embereknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja van az embereknek?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt a párommal, aki történetesen szlovák. Ez alatt az idő alatt, idegentől és ismerőstől is megkaptam hogy:

Nem volt jó a magyar f*sz?

Én meg ilyenkor csak kamillázok hogy mivan??

A legutobb megkaptam hogy nem kellettem senkinek magyarországon és kimentem kurválkodni ( valami random pali írta kommentben) én csak röhögtem rajta, de párom felcsesződött aztán elküldte a búsba. Mi ez a nagy utálat emberek? Nem kéne elengedni a múltat végre? Felvidéki magyarról beszélünk mi a baja mindenkinek? ( kivéve akinek nincs baja velük 🩷)

febr. 17. 11:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
88%
8. Nem kell nőgyűlőlőnek lenni, se gazdagnak. Nézz szét az országban. Független a dolog mindentől, csak egó, önzőség, sötétség. Tanyasi bunkó családok, sok jó minta nincs.
febr. 17. 13:13
 12/32 anonim ***** válasza:

Nem kell vadidegen emberekkel chatelni a neten. Mondom én itt a GYIK-on. De amúgy tényleg, engem is sokan megbántottak már névtelen fórumokon. De akár a FB-on is, olyan témákban, mint felvételi.

Névvel, arccal odaírta az illető, hogy miért bíztatok másokat arra, hogy fellebbezzenek, aztán még a végén pontot vonnak le, és miattam nem veszik fel a gyereket. Csak néztem, hogy mi van, hát jó, akkor úgy döntöttem, hogy nem kommentelek oda sem többet.

Itt még több a rosszindulat, hiszen név sincs.

Őszintén szólva, amiket írtál, nekem eszembe sem jutott volna, micsoda fantáziája van az embereknek! Ne törődj vele, és ne levelezz idegenekkel.

febr. 17. 13:23
 13/32 anonim ***** válasza:
90%

Idegen honnét tudja, hogy a párod milyen nemzetiségű vagy állampolgárságú?

Ismerős meg csak nem mond ilyet. Ha igen, onnantól a köszönését se fogadnám.

Ha celeb módjára közzéteszed magánéleted minden mozzanatát, akkor természetesen lesznek ilyen reagálások is.

febr. 17. 13:30
 14/32 anonim ***** válasza:
13: azért nem kell celebként hirdetni ahhoz, hogy olyan ember megtudja, aki nem közeli ismerős, arról nem is beszélve, hogy közeli, bizalmas ismerős is tud suttyó lenni (főleg olyan férfiak, akik addig játsszák a bizalmast, ameddig van esély bejutni a bugyiba / az ismerőse úgy viselkedik, ahogy az neki tetszik). Elég az, ha bemutatja a párját egy társaságban, hogy meg van osztva egy közös kép névvel, hogy egy olyan emberrel vagy láthatóan olyan viszonyban nyilvánosan, aki törve beszéli a magyart, beszédbe elegyednek az adott férfival / nővel...
febr. 17. 13:32
 15/32 anonim ***** válasza:
80%

Ez csak akkor válik érdekessé, amikor a magyar férfinek van ázsiai felesége.

"Hímsoviniszta disznó!!! Csak "az" érdekli, direkt szolgát vett magának, kihasználja az ottani szegénységet! Dobáljuk meg szarral!"

febr. 17. 14:11
 16/32 anonim ***** válasza:
40%

15: mutass már nekem egy példát, ahol ilyen megjegyzések jönnek nőktől olyan esetekben, ahol csak annyit lehet tudni egy párról, hogy a nő ázsiai, a férfi meg magyar. Érdekelne, tényleg.

(mert olyan esetben nyilván hasonló a visszajelzés, ha ezzel együtt jár egy olyan puffogás a pasitól, hogy azért keresett magának ázsiai nőt, mert azok szerények, jámborak, tudják, hol a helyük, elvégzik a házimunka egészét me mellett is stb.)

febr. 17. 14:15
 17/32 anonim ***** válasza:
78%

16.

Mutatni max a személyes adatok megsértésével lehetne, mert a településemen él ez az ember, a felesége egy csendes ázsiai nőci, és kb. kiutálták a csávót, miután összejött ezzel a nővel. Ami oké lenne, ha a csávó ilyen agresszív baromállat vagy ilyesmi lenne... de nem az. Ugyanolyan csendes, mondhatni "zsák a foltját" kapcsolat. Én - akkori munkámból adódóan - párszor "beszéltem" velük (már amennyire beszélgetés az a pár szó, meg 1-1 esetlen poén, mert én se vagyok nagydumás) és emiatt kb. értelmetlen az utálkozás. Egyszerűen azért utálják, mert ázsiai a felesége. ("kínai"-nak mondja mindenki, de nem vagyok biztos benne, hogy nem-e vietnámi vagy laoszi inkább, a helyi vietnámi boltosokat is sokan "kínaiaknak" (mi örülnénk, ha lerománoznának az ottaniak?), "ferdeszeműeknek", és "a sárga boltosoknak" nevezik őket)

febr. 17. 14:20
 18/32 anonim ***** válasza:
69%
17: ebben az esetben jogos a kritika az utálkozók felé. Tipikus turbó-suttyó rasszista ágazata a hungarizmusnak nemtől függetlenül... ettől függetlenül én ezt nők felé hatványozottabban látom, hogy hazaárulónak fröcsögik őket el, amiért gyengítik a vérvonalat, nem tartják oda a szerencsétlen szűz magyar jómunkásembernek a p...it és hasonló finomságok.
febr. 17. 14:24
 19/32 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk azon megy a beszólás, hogy fél fejjel magasabb vagyok a férjemnél... Erre csak nevetek, annyira szánalmas szr az ilyen ember.
febr. 17. 20:21
 20/32 anonim ***** válasza:
Nagyon intelligensek vagytok, ha egyszerű törlés/tiltás helyett ilyen cgánykodásba mentek át. Egyáltalán miért tudnak random emberek a képed alá írni? Miért hívod szlováknak a párodat, ha felvidéki magyar?
febr. 18. 07:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!