Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöznék a barátnőmmel, elvárható, hogy beszálljon a törlesztőbe?
Figyelt kérdés
Ő albiban él, 170 ezer ft/hó, én hitelre vásároltam egy lakást, melynek 110 ezer ft a törlesztője. Ha hozzám költözik elvárható, hogy beszálljon ebbe? Tudom, hogy az ellenérv az, hogy a lakás az enyém lesz, és akkor miért fizessen, az ér pedig, hogy eddig a lakhatása 170 ezer ft körül mozgott, most pedig mondjuk lenne 50-60 ezer ft. Ő is jól jár és én is, vagy ez túl anyagias megközelítés?2023. okt. 17. 13:26
52/172 A kérdező kommentje:
fél éve
2023. okt. 17. 14:28
53/172 anonim válasza:
több megtakarítása lesz havi szinten jóval,
Ez neked miért is fáj? A te megtakarításod a lakásodban van.
54/172 anonim válasza:
Egyébként ezt elfogadom, ezért is bánom meg sokszor, hogy belemegyek ilyen vitákba itt, mert én szerencsére nem az átlagember környezetében vagyok, és nőttem fel, így máshogy érzékelem a világot és az embereket
Ettől függetlenül ajánlom az oldalt mindenkinek
55/172 A kérdező kommentje:
53-as nekem nem fáj, pont hogy ez is egy érv, hogy miért jó neki. Te jó ég....
2023. okt. 17. 14:30
56/172 anonim válasza:
A lényeg, hogy majd ő eldönti. Fél év nem sok idő, ahogy írtad is, messze van még ez valószínűleg.
57/172 anonim válasza:
Jó neki, igen. Te meg azon vagy, hogy na ne legyen ez olyan jó, inkább fizesse be a te lakásodba. Nem erről szól a kérdésed? Te jó ég, ha már.
58/172 anonim válasza:
Kérdező, ha saját lakásod lenne, kérnél tőle bérleti díjat?
59/172 A kérdező kommentje:
57-es minden oké a szövegértéssel? 120 k-val több marad neki, ha az én verzióm valósul meg, mintha a mostani felállás.
2023. okt. 17. 14:36
60/172 anonim válasza:
Szerintem itt az ideje hogy a takarítást meg a főzést is belevegyük a matekba nem? Kérdező, ezt gondold végig, mennyi időt spórolsz, sőt lehet néha bevásárol is neked. Vagy ez hogy lenne? Neki van kocsija?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!