Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy ha hirtelen meghízik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ha hirtelen meghízik a párunk akkor azonnal érdemes szétmenni meg beadni a válópert?

Figyelt kérdés
ma 15:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen betegsége lehet és te ott akarod hagyni?
ma 15:44
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
Hát ha már úgy behízta a farkát hogy ki se látszik akkor nincs mit tenni.
ma 15:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereted, akkor a legjobb most rögtön válni. Lehet, hogy akkor meg se fog hízni, és mindenki boldog lesz.
ma 16:04
 4/12 anonim ***** válasza:
33%
Ha nő a párod és egyre nő a hasa, pedig már sok hónapja nem csináltatok semmit, gyanús a dolog, és érdemes lehet válni.
ma 16:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Előbb érdekelne, miért hízott meg. Pajzsmirigy? Cukorbetegség? Gyász? Stressz? Vagy pont miattam?
ma 16:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a hirtelen? 50 kg egy év alatt?
ma 16:22
 7/12 anonim válasza:
0%

Már csak azért is, mert hamarosan regel valami feminista fórumra, ahol azt fogja olvasni, milyen szemetek a férfiak, mert elhagyják a mangalicára hízott nőjüket.

Bár ettől függetlenül is lehet, érdemes, ha szereted a lapozós p.nát.

ma 16:44
 8/12 anonim ***** válasza:
39%
Ha a pasi meghízna bsznám ki.
ma 16:53
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Ha válni akarsz, akkor válj.
ma 17:09
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eléggé elhízott a férjem mióta együtt vagyunk. Nyilván látom hogy nem esztétikus ez így, de emiatt eszembe nem jutott válni. Max akkor jutna ilyen az eszembe ha már kihatna a szexre is, pl nem állna fel neki, vagy 2 perc után nem bírna mozogni. Mert a jó szex az nagyon fontos. De amíg "csak" esztétikai a probléma addig számomra vannak ennél ezerszer fontosabb szempontok. Mondjuk abból a szempontból szerencsém van, hogy én ha szeretek valakit, akkor az sokkal vonzóbbá teszi fizikailag is a szememben, hiába látom amúgy objektíven hogy felszaladt vagy 20 kiló az évek alatt.

Amúgy persze jó lenne ha lefogyna, már csak az egészsége miatt is. Sokáig szóba sem hoztam a hízását, mert mindig mondogatta magától is hogy majd így-úgy lefogy. De hát nem. Mostanában már mondom neki hogy jó lenne ha mozogni kezdene valamit, mert nem egészséges hogy egész nap ül. Hátha egyszer tényleg elszánja magát. De már arra is gondoltam, hogy én elkezdek itthon edzeni hátha akkor ő is. Csak én meg nem szorulok rá, de nyilván ártani nem árt. Aztán magamon is érzekelem hogy nehéz rávennie magát az embernek az elején.

ma 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!