Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beadom a válópert mennyi idő után koltozhetek el a gyerekkel? Addig az apával kell maradnunk mindenképp? Tudom el kell biraljak hogy kinel marad stb, de ezt az időszakot hogy lehet legkönnyebben kibírni?
"addig az apa akkor viheti el a gyereket, amikor akarja, mert ugyanannyi joga van mint neked"
Az anyanak is. És akkor most egymás kezéből tépkedik ki szerencsétlen gyereket?
"Majdnem 2 éves a gyerek."
Akkor viszont apa nem viheti el, de látogathatja amikor akarja, határozat nélkül nincs beszabályozott láthatás.
Bármikor elköltözhetsz. Kérj ideiglenes intézkedést. Sajnos az is hónapok, addig ne add oda, mert nem köteles visszaadni, de nálad találkozhat vele.
Én előbb költöztem, aztán adtam be a papírt. Addig nálunk láthatta, csak nem vihette el.
Ha megtudtok egyezni akkor pár hét is lehet a válás, ha viszont nem, akkor akár évek is.
(Én is, párom is nagyjábol egy időben adtuk be a keresetet, ők megegyeztek, mi nem. Neki 2 honap alatt lezárták, nekem a beadástól számitva több mint 1 eve tart, es még sehol a vége)
4-es, igen, sajnos sokszor ez lesz a helyzet.
Ahol a két válófélben lévő szülő nem tud megegyezni, ott a gyerek durván sérül, mert egymás ellen használják fel, ide-oda rángatják, mint egy babát...
Es ha eroszakosan megis el akarja vinni akkor a gyamhatosagot vagy kit kell felhívni?
Ideiglenes intezkedest a valas beadasakor kell kérni?
Rendőrség!
De előbb koltozz, aztán valóper! Valamint, kezd el besározni, gyámhatosagnál, h veri a gyereket stb. A gyerek elsosorban az anyáé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!