Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor beadtátok a válópert még a közös házba laktatok? Meddig laktatok együtt, es milyen volt a légkör ezután? Meddig voltatok így, milyen volt ez az időszak? Mert gondolom amikor vki eldönti hogy válik nem költözik el rögtön
Előtte volt másfél évig tengernyi veszekedés, épp hogy a tettlegességig nem fajult el, de sajnos volt hogy röpült a telefon, pedig nem volt repülő üzemmódban.
Amikor elindítottuk a válást közösen, kevesebb lett a veszekedés, már nem volt miért. Minél kevesebbet voltam otthon, általában a gyerekekkel csináltam programot, vagy egyedül.Több mint 9 hónapig éltünk úgy, mint lakótársak. Magamra mostam, főztem,lehetőleg nem beszélgettünk, mert ha túlmentünk egy ponton, abból vita lett.
F
Es hogy történt a költözés, mikor koltoztetek kulon szobába (alváshoz) stb
Írjatok minél többen...🙏🙏
1-es vagyok, nekem rászánni magamat a vállásra az volt a nehéz. Miután magamban eldöntöttem, elterveztem, szóltam a férjemnek. Ő is megéttette, először nem hitte el. Nekem volt hová költözi, de fel kellett újítani.
1 hónapot voltunk külön szobában a beszélgetés után.
Vállóper után még sexeltünk egyet, jó volt. Mi nem haragszunk egymásra.
Azóta eltelt 6 év.
Van új férjem.
7es
Mert a bíróság végzés szerint maradhattam, míg megoldom a lakhatást. Az ex is normálisan állt hozzá.
Vettem egy házat, amit fel kellett újítani.
Ahogy úgy állt, költöztem.
8 hónapig laktunk egy fedél alatt miután kimondtam, hogy válni akarok. 4 hónap után volt a válóper, Csak az után költöztünk ki, hogy eladtuk a közös lakást, addig egyikünk sem mert nehogy a másik ne akarjon kiköltözni.
Pokol volt. Utáltam ezt a helyzetet. Mi nem kommunikáltunk, azóta is csak a gyerekek miatt beszélünk, lényegre törően. Kerülgettük egymást, nem volt túl nagy lakás. Én az amerikai konyhás nappaliban, ő a hálóban, gyerekek a saját szobájukban. Próbáltunk a lehető legkevesebbet összetalálkozni. Amikor elköltöztem, úgy éreztem magam, mintha börtönből szabadultam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!