Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Amikor beadtátok a válópert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor beadtátok a válópert még a közös házba laktatok? Meddig laktatok együtt, es milyen volt a légkör ezután? Meddig voltatok így, milyen volt ez az időszak? Mert gondolom amikor vki eldönti hogy válik nem költözik el rögtön

Figyelt kérdés
Gondolok arra is hogy ha gyerekek is voltak hogx oldottátok meg ?
aug. 16. 19:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Én rögtön elköltöztem a gyerekkel. Este leültünk, megbeszéltük, másnap csomagoltam. A volt férjem saját lakásába laktunk. Segített intézni a költözést, cipekedet, szállított.
aug. 16. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Előtte volt másfél évig tengernyi veszekedés, épp hogy a tettlegességig nem fajult el, de sajnos volt hogy röpült a telefon, pedig nem volt repülő üzemmódban.

Amikor elindítottuk a válást közösen, kevesebb lett a veszekedés, már nem volt miért. Minél kevesebbet voltam otthon, általában a gyerekekkel csináltam programot, vagy egyedül.Több mint 9 hónapig éltünk úgy, mint lakótársak. Magamra mostam, főztem,lehetőleg nem beszélgettünk, mert ha túlmentünk egy ponton, abból vita lett.

F

aug. 17. 08:28
 3/10 A kérdező kommentje:

Es hogy történt a költözés, mikor koltoztetek kulon szobába (alváshoz) stb

Írjatok minél többen...🙏🙏

aug. 17. 08:41
 4/10 anonim ***** válasza:
2. Hívott egy költöztetőt, a barátnőjével bedobozoltak mindent ami az övé, a gyerekeké volt. Már évek óta külön aludtunk addigra.
aug. 17. 14:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi most adtuk be a válást,együtt élünk,de borzasztó az együtt élés
aug. 17. 14:44
 6/10 anonim ***** válasza:
A válás után 3,5 évig éltünk egy házban. Nagy házban, külön szobában.Jobb volt a légkör, kommunikáció, mint a válás előtti 14 évben...Gyermek nem volt.
aug. 17. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Kedves 6-os megkérdezhetem miért éltetek még együtt olyan sokáig?
aug. 17. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, nekem rászánni magamat a vállásra az volt a nehéz. Miután magamban eldöntöttem, elterveztem, szóltam a férjemnek. Ő is megéttette, először nem hitte el. Nekem volt hová költözi, de fel kellett újítani.

1 hónapot voltunk külön szobában a beszélgetés után.

Vállóper után még sexeltünk egyet, jó volt. Mi nem haragszunk egymásra.

Azóta eltelt 6 év.

Van új férjem.

aug. 17. 20:38
 9/10 anonim ***** válasza:

7es

Mert a bíróság végzés szerint maradhattam, míg megoldom a lakhatást. Az ex is normálisan állt hozzá.

Vettem egy házat, amit fel kellett újítani.

Ahogy úgy állt, költöztem.

aug. 17. 22:01
 10/10 anonim ***** válasza:

8 hónapig laktunk egy fedél alatt miután kimondtam, hogy válni akarok. 4 hónap után volt a válóper, Csak az után költöztünk ki, hogy eladtuk a közös lakást, addig egyikünk sem mert nehogy a másik ne akarjon kiköltözni.

Pokol volt. Utáltam ezt a helyzetet. Mi nem kommunikáltunk, azóta is csak a gyerekek miatt beszélünk, lényegre törően. Kerülgettük egymást, nem volt túl nagy lakás. Én az amerikai konyhás nappaliban, ő a hálóban, gyerekek a saját szobájukban. Próbáltunk a lehető legkevesebbet összetalálkozni. Amikor elköltöztem, úgy éreztem magam, mintha börtönből szabadultam volna.

okt. 1. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!