Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mernétek hepajozni a pasitokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mernétek hepajozni a pasitokkal,ordítozva, ha tudnátok,hogy a szülők mindent hallanak és nem tetszik nekik?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy gondok vannak a kapcsolatunkban,és vita vitát szül. A szülők nem messze laknak,és ha az udvaron öljük egymást,ők is hallják. Ti félnétek tőle,hogy ha valamit beszóltok a gyereküknek( jelen esetben fiúknak), hogy nektek ugorna valamelyik szülő, annak ellenére,hogy Nektek van igazatok?
tegnap 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem működik a kapcsolat akkor véget kell vetni neki és nem veszekedni állandóan.
tegnap 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok az a cirkuszolós fajta, nem hiszem, hogy eddig eljutnék bàrkivel. De nem félnék a szülőktől.
tegnap 11:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem alapból jobb lenne nem ordibálni, nem csak azért, mert a szülők meghallják.

De ha valami bajom lenne, én kiállnék a véleményem mellett, pont leszarom, mit gondolnak erről mások.

tegnap 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:
35%

Igen uavaro ha szulők ugy vedik a gyerekuket hogy pont nem annak van igaza.

Képesek bantalmazó pasikat megcsalo pasikat is az anyjuk csak védeni. Soha nem adnak igazat a gyetek párjának, akkor se ha neki van igaza.

Undoritonak tartom a szülői elfogultságot.

Vagy lsd hírekben mikor gyilkosok anyja is, jaj fiacskám szeretlek.

Ez mellett en meg olyan rohadt szulőkkel vagyok megáldva akik nem a gyerekük mellett állnak ki soha. Biztos en vagyok a sz.r.ha kidobok egy szerintük rendes joember pasit veletlenul se a másik.

tegnap 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Jav: zavaró
tegnap 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Senki senkinek ne ugorjon. Nyilvan szuloi vedelmezo oszton sokszor legyozni a valos tenyeket . Jobb kulon menni ha mar fiatalon rovid par honapos vagy 2-3 eves kapcsolatokban a folytonos vita megy.. egymast gyalazni semmi ertelme. Ha fusztralt vagy menj le egy box terembe ahol jol elgyepalnak aztan megnyugszol.
tegnap 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!