Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A pasim kihasználja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim kihasználja, hogy beteg vagyok 3 napja, és semmit nem csinál. Csak halmozza az edényeket, fel sem seper és semmit nem csinál. Hogyan adjam a tudtára, hogy ez nem tetszik?

Figyelt kérdés
2024. jan. 17. 08:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk a száddal?

Azért elég komoly kapcsolat lehet ahol nem fér bele egy "szívem légyszíves mosogass el mert büdösek az edények.."

2024. jan. 17. 08:03
 2/26 anonim ***** válasza:
13%

Ha megtehetitek anyagilag, érdemes házvezetőnőt felfogadni. (Nem árt odafigyelned, hogy meg ne csaljon véletlenül!)

Hány évesek vagytok mindössze? Milyen volt a családi szocializációtok? Egyezik vajon? Ismeritek egymás szüleit?

Vigyázz a tartós együttéléssel! Csak olyan személlyel érdemes összeköltözni, akivel ismeritek egymás környezeti viszonyait! (Igen meglepő dolgok tudnak kiderülni közös ismerősök esetén...)

2024. jan. 17. 08:05
 3/26 A kérdező kommentje:
Egy kérdés. A csokit megtalálja a hűtőben, de a mosogatnivalót nem látja, meg a seprűt, hogy használni kellene?
2024. jan. 17. 08:06
 4/26 A kérdező kommentje:
Ágyból írtam fekve, ha tudni szeretnéd. Nem halálos beteg vagyok, és a kezem jó.
2024. jan. 17. 08:09
 5/26 anonim ***** válasza:
40%

A férfiak többsége (tehát azért nem mindenki) tényleg nem látja, hogy mikor kéne elkezdeni rendet rakni vagy takarítani, vagy ha látják is, annyira nem zavarja őket. Igen sajnos vannak olyanok akiket ha megkér a párjuk hogy mosogasson el pl akkor kiakadnak, hogy ezt miért reggel/este/munka után közvetlenül mondod, mert ő most pihenni akar és miért nem ér rá másnap... És én erre azt mondom, hogyha minden más jó a kapcsolatban, jól bánik veled, akkor ez nem akkora tragédia, csak lesznek belőle viták. Ki kell állni azért, hogy igenis te is vedd ki a részedet a házimunkából. És ki is fogja venni, ha nem is egyből, de ha boldoggá akar tenni, meg lenyugszik, akkor átgondolja és rájön, hogy igazad van és meg fogja csinálni. Sajnálom, hogy nem megy neki magától, de melyik kapcsolatban tökéletes minden? Egyikben sem.

4. Ne mondd már, hogy ha te meg vagy fázva, akkor képtelen vagy telefont nyomkodni... :D

2024. jan. 17. 08:14
 6/26 anonim ***** válasza:
8%

A megfázás nem igazán betegség és ha lázas vagyok, hányok, hasmenésem van pl. nincs erőm írkálni.

Na de nem tudom mire fel szólítasz meg, mert egyrészt a kérdező már válaszolt, másrészt zárójelben volt a kérdés.

2024. jan. 17. 08:17
 7/26 A kérdező kommentje:
Betegen is lehet kérdést féltenni, az fizikailag kevésbé megerőltető tevékenység.
 8/26 anonim ***** válasza:
14%

Infuenza, koronavírus? Vagy - már elnézést a kérdésért - menstruációs görcs? Esetleg közúti baleset? Háztartási baleset?

Gyomrot vagy bélrendszert érintő fertőzés tartósan elhúzódik? Munkahelyi foglalkozási ártalom (erős fizikai megterhelés, tartós stresszforrás, amelyet nem tudsz kiküszöbölni)?

Nőgyógyászati kisműtét (vetélés, abortusz)? Ez utóbbira nem feltétlenül kell válaszolni, ha fájdalmasan érintett az esemény.

Más egyéb orvosi beavatkozás (pl. mandulaműtét)? Vakbélműtét? Epeműtét? Esetleg tükrözés után fekszel?

9/26 anonim ***** válasza:
18%
Na ja, a betegség megvan különböztetve rendesen, mert attól függ milyen súlyos. A megfázás nem olyan súlyos és lehet mellette nyugodtan elmosogatni, lehet túlságosan rájátszol, lehet nem hisz neked, lehet hozzá van szokva, hogy kiszolgálod. Beszélgetni kéne vele és akkor szólni másnak, hogy segítsen ha egyszer nem hajlandó rá, akár otthagyni ha lusta disznó.
2024. jan. 17. 08:21
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

9 nem mindegy?

A csávó lusta, de kérdezd meg nem e látja a kupit.

2024. jan. 17. 08:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!