Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim kihasználja, hogy beteg vagyok 3 napja, és semmit nem csinál. Csak halmozza az edényeket, fel sem seper és semmit nem csinál. Hogyan adjam a tudtára, hogy ez nem tetszik?
Nem teljesen mindegy, hogy mekkora a terhelhetősége valakinek! (A munkabírás, a foglalkoztathatóság sok mindentől függ.)
Van, akinek a szervezete nem tolerál bizonyos anyagokat (régen fejletlenek voltak a technikai eszközök munkahelyeken.)
Léteznek immunrendszeri betegségek is. De pl. nálunk egy-két szomszéd kifejezetten hipochonder.
A nők jobban bírják a betegséget, tudod férfi nátha meg ilyenek :D Úgyhogy ja, el TUDNA mosogatni, nem halna bele, de jobban esne neki pihenni, amiben benne van a telefon nyomkodás is, és örülne, ha a párja kivenné a részét, így a betegség ideje alatt többet segítene.
Ne legyél már fogyatékos hogy ezt nem tudod megérteni :DDD
Szólj neki, hogy ha elkerülte volna a figyelmét, a házvezetőnője beteg, legyen kedves elmosogatni, ha nem találja túl megerőltetőnek.
Atyaég, tényleg vannak még fiatal férfiak közt ilyen nyomik? Mi lenne, ha gyereketek lenne?
#13:
De miért lennék fogyatékos amikor leírtam már, hogy a kérdező hagyja rá és oda írtam, hogy hívjon más segítséget ha nem hajlandó segíteni, vagy lehet szakítani is ha lusta a párja mint a dög? Gondolkodj már. Most nem megy az értő olvasás, vagy te vagy fogyatékos a kérdezővel együtt?
"A pasim kihasználja, hogy beteg vagyok 3 napja, és semmit nem csinál."
És amikor nem vagy beteg, akkor mit csinál meg az otthoni teendőkből?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!