Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,ha egyedül kevés vagyok mindenhol rendet
csinálni, a barátom meg hétvégén inkább csavarogni
megy,mint segítsen kipakolni,eldobálni a dolgokat az
előző tulaj vackai közül?
Figyelt kérdés
Rengeteg dolog halmozódott fel az előző tulaj miatt, mindenhova van dugdosva minden, ami arra vár,hogy eldobáljuk,rendet csináljunk mert hasznavehetetlen cuccok. A barátom amikor megvettük a házat, azt ígérte,hogy mindent együtt fogunk csinálni, és ha a vasárnapot nem is, de a szombatot arra szánjuk,hogy mindig egy kicsi részt rendbe teszünk,eltakarítunk,stb. Ehhez képest eddig csak én mentem ki erőlködni, ő meg ha teheti, kibújik a munkák alól. Hétköznapra is van kifogás,meg hétvégére is, hogy miért nem kellene nekünk most ebbe belevágni és rendet tenni. Sokszor nagyon elkeseredem, mert ha végzek valamivel is,alig látszik meg,mert nem tudok annyit csinálni,mintha 4 kéz csinálná és ilyenkor elszomorodom,utána meg dühös leszek,hogy csak nekem fontos ez,holott ő is itt él. Mit csináljak? Ő erőltette jobban a kertes házat, és most ez az eredménye. Meg hát, akkor ha így haladunk 5-10 éven belül is így fog kinézni minden?
Igen,közös. Mint írtam,inkább ő ragaszkodott a kertes házhoz,nem én.
tegnapelőtt 10:20
4/13 anonim válasza:
Hagyd ott a francba! Ez egy lusta dög.
tegnapelőtt 11:14
5/13 anonim válasza:
Erre mondják, hogy lakva ismerszik meg az ember. Gondolom, nem éltetek még együtt, hogy nem tűnt fel, hogy mekkora egy lusta dög, és hog yilyennek nem való keresház, max olyan, ahol díznek van egy zsebkendőnyi kert, és az is teljesen rendben van, ki van térkövezve. Ezt jól megszívtad. Megszoksz vagy megszöksz, neked kell eldöntened, ha arra nem futja, hogy valami takarítócéggel tetessétek rendbe, és nektek ne legyen rá gondotok.
tegnapelőtt 11:36
6/13 anonim válasza:
Ezzel az a gond, hogy később a gyerek mellett is ugyanilyen lesz, vagyis te fogsz csinálni mindent egyedül, csak durva kimerültség mellett.
Eddig egyébként nem tűnt fel, hogy milyen? Vagy az alap házimunkákat mindig megcsinálta és csak ez a költözés utáni takarítás ennyire gyenge pont?
tegnapelőtt 12:47
7/13 anonim válasza:
Ja, gyereket nehogy vállalj egy ilyen herének...
Amúgy bármit is csinál hétvégén, kirángatod, hozzab..szol egy munkás kesztyűt és megmondod, hogy most pakolás lesz. Legyél vele kemény és határozott. Fejedre nő basszki, mert látja, hogy te úgyis megcsinálod.
Milyen kifogással él hétvégén, amiért nem képes segíteni? Azt ne mond, hogy glettel odabent 🙄
tegnapelőtt 13:38
8/13 anonim válasza:
"azt ígérte,hogy mindent együtt fogunk csinálni, és ha a vasárnapot nem is, de a szombatot arra szánjuk,hogy mindig egy kicsi részt rendbe teszünk,eltakarítunk,stb. Ehhez képest eddig csak én mentem ki erőlködni, ő meg ha teheti, kibújik a munkák alól."
Teheti, mert te megcsinálod egyedül, és nem vársz rá, hogy teljesítse, amit igért.
tegnapelőtt 13:50
9/13 anonim válasza:
Ne csináld egyedül.
Te is menj el valahova.
Persze így nem sokat ér az egész kapcsolat.
tegnapelőtt 13:51
10/13 anonim válasza:
Mások vagytok! Nem tudod a magad ízlésére formálni, valószínűleg nem jól választottál!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!