Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért lehet? A közelében akarok lenni, vagy pont hogy egyedül jobban érzem magam?
Mikor élettársam nincs itthon, teljesen jókedvűen, "szabadon" csinálom a házimunkát, olvasok, edzek...tehát mindent amit szeretek, kell, érdekel.
Mikor itthon van, leginkább, legszívesebben vele vagyok, közösen tv-t nézünk, internetezünk, közben beszélgetünk. Nincs kedvem a házimunkához, nem csinálok semmi olyat amit egyébként egyedül szoktam, ami érdekel, szeretek. Hiába így csak egy lapos punnyadás az idő. Ráadásul vitázunk is sokat.
Nem tudom eldönteni a két véglet közül melyik lehet a valós ok. Az, hogy egyedül sokkal jobban érzem magam, tehát itt lenne az ideje a szakításnak, vagy pedig az, hogy ennyire szeretek vele lenni mikor itthon van, hogy még azzal sem foglalkozok ami egyébként érdekel, leköt.
Nem olyan vitázás ez, hogy sokáig elhúzódik, csak inkább mindketten hirtelen természetűek vagyunk, és ilyen villámfelzúdulások. Amik addig is tartanak. Elmondjuk, két perc múlva meg már mintha mi sem történt volna.
Persze lehet mélyen azért nyoma marad tudat alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!