Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Aki sokáig egyedül élt, annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki sokáig egyedül élt, annak nem nehéz megszokni valaki mást?

Figyelt kérdés
Múltkor vonaton utaztam és hallottam két 40 közeli férfi beszélgetett erről és általában úgy tartják a férfiak mellé kell egy nő, mert egyedül rosszabb nekik és elzüllnek, de ezek pont nem így festették le a helyzetet. Azt mondták jól el vannak egyedül és az még hagyján, hogy este ott van velük egy nő, de reggel már idegesíti őket. Én még fiatalabb vagyok, de igazából én is tök jól elvagyok, volt egy barátnőm nemrég, de ilyen házasság, együttélés meg sem fordult a fejemben. Tudom, ha valaki családot akar nem megy másképp, de nehéz megszokni szerintem, hogy nem azt csinálsz, amit akarsz. Anyám is örökké azt mondja ő nagyon kényelmesen él egyedül, de én nősüljek csak meg, mert neki kell az unoka.

2024. máj. 28. 09:44
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
77%

Én is így vagyok vele. Jó lenne valami kapcsolat, de elköteleződni nem akarok, mert csak idegesít a sok megkötés.

Anyukád meg önzőségből mondja, tégy úgy, ahogy te jónak látod, ne mások véleménye szerint.

2024. máj. 28. 09:48
 2/30 anonim ***** válasza:
91%

A nem azt csinálsz amit akarsz része akkor sem megy, ha lakótársaid vannak, vagy ha otthon laksz és ritka keveseknek adatik meg azon luxus, hogy totál egyedül éljenek, ez ilyen... Én nőként élek egyedül, néha lakótárssal, mert sajnos keveset keresek, hiába a saját lakás amit örököltem. Most egyedül vagyok, mert meguntam, hogy más nőkkel lakjak. Nekem van egy kapcsolatom, de látod fel sem merült a páromban, hogy egyáltalán bemutasson otthon, nem hogy más, szóba se hozza. Ezt csak azért mondom neked, mert lehet ragaszkodni az egyedülléthez fiatalon, csak szakítás lesz a vége, mert én nem akarok benne maradni ebben a langyos pocsolyában ami nem visz sehova.

Hidd el, akit igazán szeretsz, közösek álmaitok, céljaitok, azzal olyan kéne legyen együttélni, mint levegőt venni. Plusz ha nem megy, akkor még mindig szakítani lehet, de a puding próbája az evés, együttélés nélkül házasság, ilyesmi szóba se szabad jöjjön... Nálunk is ezen megy el, hogy ja, örül az ember, ha van kapcsolata, de lehet az egyik házasodni akar, a másik meg csak elvan (mint párom), ilyenkor ezt meg kell beszélni és ha Bélával nem ugyanazt akarjuk akkor el kell válni.

Szóval próbálkozz, de légy őszinte hogy ilyen komoly dolgokban nem gondolkozol, mert nekem elment 10 hónapnyi energiám és időm, amit nem kapok vissza. 28/N

2024. máj. 28. 09:52
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

2# "Hidd el, akit igazán szeretsz, közösek álmaitok, céljaitok, azzal olyan kéne legyen együttélni, mint levegőt venni."

Sajnos nekem ez egy régóta ismeretlen érzés. (1-es voltam...)

2024. máj. 28. 09:55
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
3: 2es vagyok, én sem tudom milyen, anyukám a 3. Férjével 2 hét után összecuccolt, baràtnőm az övével 2 hónap után... mi meg már kb. Nincs is miről beszéljünk, állandóan előveszi azt a hülye telefont és shortsokat meg mémeket mutogat rajta, meg max. Annyit hogy milyen volt a mai napod, milyen lesz a holnapod és ennyi. :D Ha ilyenekbe botlasz jól èrzed, hogy az összeköltözési vágyhoz ennél sokkal mélyebb kapocs kell, nem valami felszínes barátság extrákkal viszony. Ilyenbe én sem vàrom a vágyat. :/
2024. máj. 28. 10:04
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
4# én inkább az ellenkezőjébe botlottam, de ilyen is volt. Nagyon magányos tud lenni az ember kapcsolaton belül is meg nagyon el is lehet nyomva, amikor rádtelepedik a másik. Valahogy nem igazán tudtam megtalálni azt akivel olyan pont jó lenne, belőni a két véglet között, akivel megvan a lelki-testi összhang nem unalmas, de azért hagyjuk is békén egymást amikor arra van igényünk. Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára. Bele se akarok gondolni.. Lazább kapcsolat meg csak búfelejtőnek jó, azt a teljességet az sem adja meg és csak szőnyeg elá söpör minden problémát (3#)
2024. máj. 28. 10:11
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel is maximálisan egyetértek. Unalmas vagy kontrolláló kapcsolatban sem éri meg bennemaradni.
2024. máj. 28. 10:15
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Olyat keress, akinek van saját élete, munkája, hobbijai, barátai. Nem rajtad csüng egész nap. De ezek mellett odavan érted. Valószínű kell neked a szabadság(én is ilyen vagyok), de egy kapcsolatnak nem azt kéne jelenteni, hogy teljesen levagy korlátozva, nem csinálhatod azt amit akarsz, nem mehetsz oda ahova akarsz….ilyenbe én sem mennék bele soha. Viszont mindenki más, valaki pont az ellenkezőjét igényli.
2024. máj. 28. 10:19
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a 2-es nekem meg pont az a bajom, hogy abszolút nem vagyok prioritás az életében. Ugyanannyit játszik, edz, megy a családjához, mintha mi sem történt volna. Aztán átjön este 10-re aludni és 7-kor indul dolgozni. Persze, néha van valami program is, de nem minden héten, egész hétvégét sosem szánt rám. Nem voltam 8 napot itt a városban nemrég, annyit se mondott hiányzom, de igénye volt 2 kör szexre ha már megérkeztem az esti vonattal, ilyenkor persze elém jön autóval. Ez nem a szabadságról szól, hanem arról, hogy nem akar semmit, vagy csak velem nem akar semmit. De amikor program van jól érzi magát velem, csak hát ettől még nem érzem többnek magam időtöltésnél. Én valakinek az élettársa szeretnék lenni, csak ehhez olyan partner kell, aki akar is engem, nemcsak elvan, és aktívan mondja is, hogy haladni akar, tervezi velem a jövőt, itt nem történik semmi, max. annyit tervez 2 hét múlva mit akar megnézni a moziban. Gyerek még, de még a kamaszok is minőségibb kapcsolatot élnek ennél. :(
2024. máj. 28. 10:25
 9/30 anonim ***** válasza:

6# Ez így van. Sajnos én csapongok a két véglet között.

7# Nekem is több szabadságra van szükségem, de arra is, hogy oda legyünk egymásért.

2024. máj. 28. 10:31
 10/30 A kérdező kommentje:

Szerintem kicsit romantikus elképzelés az, hogy "olyan valakivel együtt élni, mint levegőt venni". Mindenki más családból jön, más mintákat látott, mások az igényei, mindig lesznek konfliktusok és mosolyszünetek is. Inkább az a lényeg szerintem is, hogy közös célok legyenek és tegyenek is érte mindketten, ne csak várják a másiktól, hogy boldoggá tegye őket, mert az abszolút zsákutca.

Én olyan típusú vagyok, hogy szükségem van több énidőre, hogy mehessek sportolni, haverokkal iszogatni, stb. Viszont sok barátom volt, aki miután párkapcsolata lett, megszűnt a szociális élete, pár év után jött rá, hogy van azonkívül is élet.

2024. máj. 28. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!