Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Aki sokáig egyedül élt, annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki sokáig egyedül élt, annak nem nehéz megszokni valaki mást?

Figyelt kérdés
Múltkor vonaton utaztam és hallottam két 40 közeli férfi beszélgetett erről és általában úgy tartják a férfiak mellé kell egy nő, mert egyedül rosszabb nekik és elzüllnek, de ezek pont nem így festették le a helyzetet. Azt mondták jól el vannak egyedül és az még hagyján, hogy este ott van velük egy nő, de reggel már idegesíti őket. Én még fiatalabb vagyok, de igazából én is tök jól elvagyok, volt egy barátnőm nemrég, de ilyen házasság, együttélés meg sem fordult a fejemben. Tudom, ha valaki családot akar nem megy másképp, de nehéz megszokni szerintem, hogy nem azt csinálsz, amit akarsz. Anyám is örökké azt mondja ő nagyon kényelmesen él egyedül, de én nősüljek csak meg, mert neki kell az unoka.

2024. máj. 28. 09:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Akkor en eddig a Holdon eltem:-)

szerintem eleve egy parkapcsolat az baratsag es szerelem es kozosseg. Egy amolyan na mi ketten egyutt mindent megoldunk es osszefogunk, tamogatjuk es segutjuk egymast es igen igen megismerkedunk mindkettonk barataival, barati korevel, ha olyan munkatarsaival is, rokonaival es nem nem.kellett feladni se a csak csajos se a csak pasis talalkozokat vagy a hobbit

2024. máj. 28. 13:47
 22/30 anonim ***** válasza:
Mi kicsit mások vagyunk, legalábbis annyiban, hogy megismerkedésünk előtt sem voltunk nagy társasági emberek, leginkább egyedül mentünk szórakozni és rendezvényekre. Szerencse, hogy nagyjából ugyanazokat a dolgokat szeretjük és már együtt járunk ezekre. Nem vagyunk azok az emberek, akik ha két napig távol kell legyenek egymástól, akkor megfulladnak a magánytól, viszont a legtöbb dolgot együtt szeretjük csinálni, így egyáltalán nem érezzük sem kényszernek, sem erőltetettnek, hogy az esetek 90%-ában közösek a programjaink.
2024. máj. 28. 14:22
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolathoz kell intimitás, szenvedély és elköteleződés. Ha valamelyik nincs, akkor bukta az egész.
2024. máj. 28. 15:11
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem nehéz. Ezért nem keresek pasit. Csak a sima jelenléte idegesítene, mert megszoktam, hogy egyedül "lazít az agyam".
2024. máj. 28. 15:25
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Hetedik éve vagyok egyedül és annyira megszoktam,hogy ha volna valaki,akkor sem költöznék senkivel össze.Soha többé nem kerülgetek senkit és úgy és azt csinálom,amit és amikor akarok.

És senkit nem engedek ebbe beleszólni.

F

2024. máj. 28. 19:42
 26/30 Senior Séf ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy az ún. "szabad" életedből valamit nem áldozol fel az együttélés oltárán. De ez manapság nem megy az embereknek. Szívesebben élnek a telefonjukkal, mint hogy valakit elviseljenek maguk mellett.
2024. máj. 29. 15:08
 27/30 anonim ***** válasza:
41%
Rég rossz, ha valaki úgy tekint a párjára, hogy "el kell viselni". Szerintem, aki találkozik a megfelelő társsal, ott minden annyira magától értetődő és természetes, hogy nem érzi áldozatnak, ha az addigi élete kicsit felborul. Sőt, mi a párommal kifejezetten boldogabbnak érezzük magunkat az elmúlt közösen megélt nyolc év alatt, mint előtte. Már van kivel megosztani az élményeket, van kihez hazajönni és törődni egymással.
2024. máj. 29. 15:17
 28/30 anonim ***** válasza:
74%

"Szerintem, aki találkozik a megfelelő társsal, ott minden annyira magától értetődő és természetes, hogy nem érzi áldozatnak, ha az addigi élete kicsit felborul."

Szerintem nem. Szerintem simán vannak olyanok, akik nem páros életre vannak személyiségileg kalibrálva.

2024. máj. 29. 15:22
 29/30 anonim ***** válasza:

"Szerintem, aki találkozik a megfelelő társsal, ott minden annyira magától értetődő és természetes, hogy nem érzi áldozatnak, ha az addigi élete kicsit felborul."

Lehet, hogy ez a "titka" az egésznek. És sokan nem találkozunk. Úgy persze, hogy nem megy, szenvedés...

2024. máj. 29. 15:24
 30/30 anonim ***** válasza:
54%

"de én nősüljek csak meg, mert neki kell az unoka."

Ezektől a dumáktól felmegy a vérnyomásom 300-ra és nagyon szeretném pofánb@szni anyádat. Azt gondolom soha a büdös életben nem kérdezte meg, hogy te mit akarsz? Tud ő rólad bármit is? Költői kérdés volt...

Semmi baj nincs azzal, hogy Te így jól érzed magad, és nem azt tartod fő célnak, hogy feleséged meg gyereked legyen, és házmester üzemmódban vegetálj a 2 szobás panellakásban a 3.-on valamelyik huszonsokadik kerületben. Hát meg a kisf@szom... Akinek nem tetszik és problémát csinál abból, hogy Te máshogy gondolkodsz, valamint ráadásul csak a véredet szívja, hogy de így meg úgy máshogy kéne, azzal nem kell többet kommunikálni semmilyen formában. Tökmindegy hogy ez anyád, apád, általános iskolai zenetanárod, vagy a szomszéd Mari néni unokahúga.

Szerintem büszke lehetsz magadra, hogy nem másoktól teszed függővé a saját mentális stabilitásod és a boldogságod, mert nagyon ritka az ilyen. Szóval... Tökjó vagy, tesim!

szept. 24. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!