Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki sokáig voltak egyedül nem érzik-e úgy, hogy nem lennének képesek kötődni valakihez megszokni valakit, feladni az egyedüllétet?
Figyelt kérdés
2017. máj. 31. 09:29
1/5 anonim válasza:
Biztos furcsa lenne a sokévnyi egyedüllét után, hogy van mellettem valaki. Viszont képes vagyok kötődni és szeretni, szóval nem okozna gondot megszokni az új helyzetet. Persze ez némi időbe telne. Ebből kifolyólag az egyetlen dolog amitől tartok, hogy ezt nehezen viselné a másik fél.
2/5 anonim válasza:
Néha elgondolkodom ezen, nekem még nem volt kapcsolatom. Fogalmam sincs milyen lehet kapcsolatban élni, hogy bírnám, adna-e valami pluszt, vagy csak megkeserítené az életemet... Nem tudom. De vágyom rá az biztos. Ahogy én elképzelem jó lehet, de persze túl idealizálom, az tuti. Az élet meg sosem olyan egyszerű, ahogy elképzeljük. Szóval a fene tudja, azért, ha az élet adna egy esélyt, nem utasítanám vissza. :)
25F
3/5 anonim válasza:
25 éves koromig voltam teljesen egyedül, 0 kapcsolattal és gyűlöltem a magányt, szóval fel sem merült ez bennem. Pár hónapja együtt élek a párommal, és elég furcsa, hogy sosem vagyok egyedül és néha vágyom rá, de csak pár percig. Sokkal jobb valakivel lenni, mint egyedül...
5/5 anonim válasza:
Én évekig voltam egyedül, de nagyon szívesen feladnám az egyedüllétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!