Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül jobb vagy inkább együtt élnél valakivel, és kivel, esetleg több emberrel, barátokkal?
Egyedül jobban szeretek élni.
De olyan nővel bármikor együtt élek, aki pozitív hatást jelent életemre, aki nem mérgező ember. És nem aki hátrányt jelent szinte minden téren. Ha ilyet nem találok, akkor a világ legboldogabb embereként élem le életemet egyedül is.
Egyedül biztos nem élnék. Ha nem lenne párom barátokkal közösen bérelnék lakást (vagy szimpatikus idegenekkel)
Jelenleg a párommal élek, előtte kolis voltam meg egy félévig béreltem szobát is. 2 testvérem van, koli előtt családdal éltem.
Hát hány évesen?
Én 18 évesen imádtam szinglinek lenni, buliztam, pasiztam, barátokkal voltam sokat, meg akkoriban egy elég szar kapcsolatból jöttem ki. 25 évesen úgy nagyjából elvoltam vele, de azért kb egy év után szerettem volna szerelmet. Most 29 vagyok és készülök házasodni, de ha megint szingli lennék akkor baromi rosszul érezném magam. Szerencsém van, hogy szerelemből fogok házasodni, de ha nem így lenne, én igen, megalkudnék valakivel, mert már nagyon rosszul viselem az egyedüllétet.
Én legszívesebben egyedül élnék. Most a férjemmel+2 gyerekkel élek.
Legszebb éveim 17-26ig voltak, amikor a szüleimtől már külön és még nem párkapcsolatban éltem. Gyakran eszembe jutnak azok az évek. Bár sokszor hóvégére csak kiflire jutott, de nagyon boldog voltam, igazából boldog.
Akkor még azt hittem a pénz boldogabbá tesz. De nem igaz! A szabadság tett boldoggá.
Több hosszabb kapcsolat után ezer százalékban tudom, hogy soha többé senkivel vagyok hajlandó együtt élni.
Lehet barátom, lehet kapcsolatom,de mindenki él a saját otthonában úgy, ahogy szeretne.
Szabadság pótolhatatlan !
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!