Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egyedül jobb vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül jobb vagy inkább együtt élnél valakivel, és kivel, esetleg több emberrel, barátokkal?

Figyelt kérdés
nov. 27. 11:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül. A nyugalom mindennél többet ér.
nov. 27. 13:02
 12/20 anonim ***** válasza:
61%
Párommal élek, és így tökéletes. Ha ő nem lenne, akkor egyedül akarnék lakni.
nov. 27. 14:15
 13/20 anonim ***** válasza:
#10-es válaszoló jól mondja. Ugyanezt gondolom én is.
nov. 27. 14:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem jó túl sok emberhez alkalmazkodni. Elég egyhez
nov. 27. 17:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés, ezen szoktam gondolkodni én is:

Eddig (42 éves férfi vagyok) egyedül éltem mindig is, ami jó, viszont érzem, hogy jó lenne valaki mellém. Ugyanakkor azt érzem, hogy ennek a valakinek kész büntetés lennék csak, így inkább jobb egyedül...

nov. 27. 17:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyedüllétnek is megvan a maga előnye, viszont egy jól működő párkapcsolatban, a szerelmeddel jó együtt lakni, viszont sok emberrel nem élnék egy fedél alatt.
nov. 27. 19:12
 17/20 Paczalos István ***** válasza:
kipróbáltam mindkét verziót, mindkettőnek megvan az előnye és hátránya is. Azt elmondhatom, hogy hosszútávon jobb többen élni egy lakásban, mint egyedül. Ha elég nagy a lakótér, akkor itt is meg tudod oldani, hogy egyedül legyél néha, de ne feledd, az ember alapvetően társas lény.
ma 07:50
 18/20 horex ***** válasza:

10/

Hány évesen pótolhatatlan számodra az egyedüllét, a szabadság?

Úgy gondolkodj, hogy nincs barátnő nincsenek haverok

ma 14:10
 19/20 anonim válasza:
Ötven évig voltam férjnél, tíz éve özvegy vagyok. Nem volt egy boldog házasság, de végigcsináltam, és most jutalmul sokkal könnyebb egyedül, gyakorlatilag azt tehetek, amit akarok. Szabad ember lettem, persze korom korlátai függvényében. Vannak szerető felnőtt gyerekeim, unokáim és óvodás dédunokáim. Van egy öreg kutyám, egy öreg Toyotám érvényes jogsival.Jól van ez így.
ma 14:49
 20/20 Senior Séf ***** válasza:
Egyedül még egy jót nevetni sem lehet. Az ember társas lény, s noha ezt kevesen tudják, a magány rejtett stresszforrás, és előbb-utóbb meg is betegíti.
ma 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!