Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyit van barátokkal? Együtt/külön?
Együtt élünk, én 29 nő, ő 39 férfi.
Első gyerekünket várjuk.
Ki mennyit van együtt haverokkal, vagy ilyen programozás?
Párom minden hétvégén szinte találkozni akar a haverjaival, ahova én általában nem megyek, mert férfi program...Nők nincsenek.
Én jobban szeretem ha kettesben vagyunk hétvégén is, én sokkal ritkábban igénylem a társaságot, de ő meg minden hétvégén... Megbeszéljük pl. hogy grillezünk hétvégén, erre mondja rá két napra, hogy hát a haverja is mondta, hogy grillezni kéne valahol...De én nem úgy gondoltam. Akkor tudom mi van, elkezdenek sörözni, és meg csak ott vagyok terhesen, inni sem ihatok... Nagy szórakozás..
Mások hogy vannak ezzel?
Én nagyon igénylem a baráti társaságot ezért sokat vagyok velük. Igaz most nincs párom de amikor volt is ugyanez volt(igaz nem éltünk együtt).
Ő is sokat volt együtt az ő barátaival és én is az enyémekkel. Igaz hogy mi fiatalabbak vagyunk pár évvel nem tudom mennyit számít.
Ez sosem ment a közösen eltöltött idő rovására egyszerűen csak úgy voltunk vele hogy csak azért mert együtt vagyunk nem akarjuk elhanyagolni azokat akik már előtte is ott voltak és fontosak voltak.
És aztán szakítottunk (nem emiatt) és a barátok maradtak. Nem azt mondom hogy előre valóbb egyik fajta emberi kapcsolat a másiknál, csak szimplán más a jellege. És rengeteg olyat olvasok hogy egyik fél elhanyagolta a barátait mert volt kapcsolata aztán amikor szétmentek nem volt senkije. Sőt az én baráti körömben is volt ilyen. Úgyhogy én spec sose adnám fel az egyiket a másikért.
De mindenki más. Azzal sincs baj ha neked kisebb erre az igényed csak ezt meg kell beszélned a pároddal hogy hogyan logikázzátok ki.
Minden hétvégén együtt vagyunk a haverokkal. Az ő barátai az enyémek is. Szóval én beintegrálódtam közéjük és olyan dolgokat csinálok amiket anno nem. Pl számítógépes játékokkal játszok, focizok, fantasy kártyákkal játszunk... Ők elfogadtak mint a társaság tiszteletbeli nő tagja, én pedig elfogadtam az ő szokásaikat.
Néha van, hogy kapóra jön, hogy ő elmenne, én pedig lemondom, mert ilyenkor "csajos napot" tartok és akkor ezerrel megy a szőrtelenítés, az gyertyafényes áztatás a kádba, bőrradírozás, manikűr... új ember leszek. Végre 1 nap amikor csak magammal törődök. :)
Én is elmegyek vele nagyrészt, főleg amikor lányok is ott vannak a társaságban, de annyira nem bírom ezeket a haverjait, egyiknek sincs párja, 30-35 körüliek... Bénának tartom őket...
De nekem igényem van arra, hogy egy-egy hétvégén kettesben legyünk. Mert én akkor vagyok igazán boldog.
Százszor elmondtam ezt már neki és olyan nehezen tudja betartani, és képes összeveszni velem azon, hogy ő egy hete nem találkozott a barátaival és neki mennyire hiányoznak.... hát én ezt nem értem...
Minden hétvégén haverozni akar???? Nem valami jó... nagy eséllyel ugyanezt fogja csinàlni ha meglesz a gyerek. Nem sokat fog vele törődni...te nevelgetheted, de ő éli majd a kis életét tovàbb, haverok, bulika...de ne legyen igazam.
Mi egyébként nem vagyunk annyira tàrsasàgi emberek. A férjem haveri köre a baràtaiból és az ő pàrjaikból àll , így vannak lànyok is. Együtt szoktunk velük talàlkozni évente 3-4 alkalommal. Volt, hogy nàlunk szilveszterezett az egész banda.
Nekem van pàr baràtnőm könyvklub:) Velük 3 havonta futunk össze kb, illetve van egy baràtom( volt osztàlytàrs) , vele félévente talàlkozom, mert külföldön él, ritkàn jàr haza, amúgy neten beszélünk. Ennyi.
Egyikünk sem igényli túl gyakran a haverokat, tàrsasàgi életet. Többet vagyunk kettesben, vagy itthon pihizünk, sorozatozunk, kàrtyázunk, tàrsasozunk, gépen jàtszunk, vagy elmegyünk valami közös programra kettesben, mozi, étterem, rock koncert , strand, stb... Jobban szeretünk alapvetően kettesben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!