Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve vagyok együtt a barátnőmmel. A korai nagy szerelem után megingott a bizalmam mert egyfolytában a telefonján email-en és facebookon állítólagos barátokkal cseverészik. Ez normális?
Tudom hogy nem szép dolog de belenéztem a telefonjába és egy srác nagy vad partiról és közös ágyról beszélt.
A barátnőm szerint csak barát és nem több és viccelődtek csak. Azt állítja hogy ez a privát szférája. Amit nem akar megosztani velem. Szerintetek ez normális dolog egy párkapcsolatban titkolózni főként ez előbbiek után?
Akár hányszor szóba kerül ez a téma. Ő azt állítja hogy már nagyon sokat változott miattam és ez a maximun... Neki kell a privát szférája. Szerintem egy normális kapcsolatban sem a fiú sem a lány nem másokkal flörtölget, hanem egymással vannak elfoglalva.... Ma tegnap szintén összevesztünk ezen... erre fel ma bocsánatot kértem sms ben amire az volt a válasz hogy sajnálja és minden megvan bocsájtva... erre üres lakásba érkeztem én naív egy szál virággal... Nektek mi a véleményetek?
Előző : Ha képes lenne abbahagyni miatta, már meg tette volna , ha ezt kérni kell már régen rossz.
Kérdező: Te komolyabb kapcsolatot akarsz, ő nem ....ennyi.Nem kell túlkomplikálni belegondolni dolgokat. Ha így megfelel neked folytasd ha nem szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!