Vagy húsz éve járunk Csíksomlyóra, barátokkal, ismerősökkel mert jó együtt annyi magyart látni, érezni az egységet, szívesen is fogadtak a már ismerősök, de az idén megbeszéltük, nem megyünk, minek avatkoztak bele a választásokba?
Mi köze van ennek
"Vagy húsz éve járunk Csíksomlyóra, barátokkal, ismerősökkel mert jó együtt annyi magyart látni, érezni az egységet, szívesen is fogadtak a már ismerősök, de az idén megbeszéltük, nem megyünk, "
ehhez
"minek avatkoztak bele a választásokba?"?
Nem az emberek mérgezik egymást hanem orbán mérgezi a hülyeségével a belföldi és a határon túli Magyarokat, és mindezt a szavazatokért teszi.
Ez az igazi hazaárulás szószerint.
Nem tudom, hogy mi köze a csíksomlyói búcsúnak a választásokhoz.
Én kétszer voltam már, imádkozni megyek oda, meglátogatni a kegyszobrot és részt venni a szentmisén. Semmi köze ezeknek ahhoz, hogy épp ki nyert a választásokon.
De ha te nem imával mennél oda, hanem csak ennyit látsz, hogy "beleavatkoztak a választásokba", akkor jobb is, ha nem mész, mert minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!