Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vagy húsz éve járunk Csíksomly...

Vagy húsz éve járunk Csíksomlyóra, barátokkal, ismerősökkel mert jó együtt annyi magyart látni, érezni az egységet, szívesen is fogadtak a már ismerősök, de az idén megbeszéltük, nem megyünk, minek avatkoztak bele a választásokba?

Figyelt kérdés
2018. máj. 7. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
49%

Mi köze van ennek

"Vagy húsz éve járunk Csíksomlyóra, barátokkal, ismerősökkel mert jó együtt annyi magyart látni, érezni az egységet, szívesen is fogadtak a már ismerősök, de az idén megbeszéltük, nem megyünk, "

ehhez

"minek avatkoztak bele a választásokba?"?

2018. máj. 7. 19:54
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Speciel a számítok szerint semmit nem változtatott meg a szavazatuk. Amúgy 4 éve is éltek a jogukkal. Akkor nem tűnt fel? Szerintem ez kamu kérdés.
2018. máj. 7. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:
A ti dolgotok. Amúgy én is elítélem hogy szavazhattak. Egy ország kormányzásának ügye a határokon belül élők dolga, az ő mindennapjaik múlnak rajta. Ahatáron túliak állampolgárságát méltányossági szempontból rendbenlevőnek érzem, de a szavazati jogot meg kellene vonni azoktól akik nem rendelkeznek magyar lakcímmel és/vagy nem éltek az elmúlt x években tartósan az országban. Egy ilyen törvényt kellene majd kidolgozni, ha a rablóktól valaha is megszabadultunk. Én tegnap jöttem haza Erdélyből épp, jó volt ott. Ne engedd hogy ez a dolog megmérgezze az erdély-szereteted. El lehet oda menni csak úgy simán is, kedves emberek, szép helyek. Élvezd.
2018. máj. 7. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

Nem az emberek mérgezik egymást hanem orbán mérgezi a hülyeségével a belföldi és a határon túli Magyarokat, és mindezt a szavazatokért teszi.

Ez az igazi hazaárulás szószerint.

2018. máj. 7. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mi köze a csíksomlyói búcsúnak a választásokhoz.

Én kétszer voltam már, imádkozni megyek oda, meglátogatni a kegyszobrot és részt venni a szentmisén. Semmi köze ezeknek ahhoz, hogy épp ki nyert a választásokon.

De ha te nem imával mennél oda, hanem csak ennyit látsz, hogy "beleavatkoztak a választásokba", akkor jobb is, ha nem mész, mert minek?

2018. máj. 7. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:
57%
Te hazudsz! Szinte biztos, hogy nem jártál vagy 20 éven át.
2018. máj. 7. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!