Lányok együtt lennétek egy húsz éven felüli tapasztalatlan, de érett férfival? 24/F
Figyelt kérdés
Tisztába vagyok azzal, hogy ebben a társadalomban általában cinknek számít az, hogy nem voltam még nővel, de engem nem zavar, mert nagyon sok hibámból tanultam. Sajnos a múltam se volt túl rózsás, és voltak depressziós időszakaim, amiből szerencsére kigyógyítottam magam. Nem vágyom arra, hogy olyan életet éljek, mint a tinik, tehát minden fűvel fával lefeküdni, hanem inkább egy olyannal aki iránt érzek valamit, szerintem egy valakivel is kilehet élni magunkat.2013. dec. 22. 11:27
2/12 anonim válasza:
Hát ennyitől még nem leszel érett... de nekem nem akadály a szüzesség. Az, hogy egy férfi mennyire jó az ágyban nem az fogja eldönteni, hogy mennyi nővel volt az ágyban, hanem, hogy mennyire pendülünk egy húron és mennyire vagy odaadó.
3/12 A kérdező kommentje:
Normális meglátásod van! Részletesebben is leírtam volna az okokat, de nagyon hosszú lett volna.
2013. dec. 22. 11:54
4/12 anonim válasza:
Van némi tapasztalatom "szűzoltásban" és összehasonlítva a tapasztalat és tapasztalatlan párkapcsolataimat, nem jelenthetem ki egyértelműen, hogy a "tapasztaltabb" "jobb" volt. Új párkapcsolatnál pedig bizonyos értelemben "mindketten" szüzek vagyunk, hiszen előző partnereinknél ami bevált az gyakran a következőnél már kapufa.
5/12 anonim válasza:
Van akinek ez belefér, és van akinek nem fér bele.
Meg kell találni azt aki képes elfogadni olyannak amilyen vagy.
Ennyi.
6/12 anonim válasza:
*
egyesek olyannal vannak együtt aki nap mint nap részeg és kapnak is tőle 1-2 pofont, akkor ez ahhoz képes mennyország.
7/12 anonim válasza:
nincs ezzel semmi gond, csak arra figylej, hogy ne parázz rá, és sajnáltasd magad emiatt másoknál, mert az viszont már kevésbé vonzó
22l
9/12 anonim válasza:
Mélyen tisztelt kedves Alfonzina.Esetleg nem ismersz debrecen környékén hozzád hasonlóan szűzoltásban tapasztalt lányt?
Mert rászorulnék.
10/12 anonim válasza:
Hogy voltak neked ez a szűztelenítő akciók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!