Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok együtt lennétek egy...

Lányok együtt lennétek egy húsz éven felüli tapasztalatlan, de érett férfival? 24/F

Figyelt kérdés
Tisztába vagyok azzal, hogy ebben a társadalomban általában cinknek számít az, hogy nem voltam még nővel, de engem nem zavar, mert nagyon sok hibámból tanultam. Sajnos a múltam se volt túl rózsás, és voltak depressziós időszakaim, amiből szerencsére kigyógyítottam magam. Nem vágyom arra, hogy olyan életet éljek, mint a tinik, tehát minden fűvel fával lefeküdni, hanem inkább egy olyannal aki iránt érzek valamit, szerintem egy valakivel is kilehet élni magunkat.
2013. dec. 22. 11:27
1 2
 1/12 anonim válasza:
29%

ez gáz..

22/L

2013. dec. 22. 11:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennyitől még nem leszel érett... de nekem nem akadály a szüzesség. Az, hogy egy férfi mennyire jó az ágyban nem az fogja eldönteni, hogy mennyi nővel volt az ágyban, hanem, hogy mennyire pendülünk egy húron és mennyire vagy odaadó.
2013. dec. 22. 11:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Normális meglátásod van! Részletesebben is leírtam volna az okokat, de nagyon hosszú lett volna.
2013. dec. 22. 11:54
 4/12 anonim ***** válasza:
Van némi tapasztalatom "szűzoltásban" és összehasonlítva a tapasztalat és tapasztalatlan párkapcsolataimat, nem jelenthetem ki egyértelműen, hogy a "tapasztaltabb" "jobb" volt. Új párkapcsolatnál pedig bizonyos értelemben "mindketten" szüzek vagyunk, hiszen előző partnereinknél ami bevált az gyakran a következőnél már kapufa.
2013. dec. 22. 11:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Van akinek ez belefér, és van akinek nem fér bele.

Meg kell találni azt aki képes elfogadni olyannak amilyen vagy.

Ennyi.

2013. dec. 22. 15:33
 6/12 anonim ***** válasza:

*

egyesek olyannal vannak együtt aki nap mint nap részeg és kapnak is tőle 1-2 pofont, akkor ez ahhoz képes mennyország.

2013. dec. 22. 15:34
 7/12 anonim ***** válasza:

nincs ezzel semmi gond, csak arra figylej, hogy ne parázz rá, és sajnáltasd magad emiatt másoknál, mert az viszont már kevésbé vonzó

22l

2013. dec. 22. 19:03
 8/12 anonim ***** válasza:
*és NE sajnáltasd magad
2013. dec. 22. 19:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Mélyen tisztelt kedves Alfonzina.Esetleg nem ismersz debrecen környékén hozzád hasonlóan szűzoltásban tapasztalt lányt?

Mert rászorulnék.

2013. dec. 25. 01:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Hogy voltak neked ez a szűztelenítő akciók?
2013. dec. 25. 05:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!