Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok együtt lennétek egy...

Lányok együtt lennétek egy húsz éven felüli tapasztalatlan, de érett férfival? 24/F

Figyelt kérdés
Tisztába vagyok azzal, hogy ebben a társadalomban általában cinknek számít az, hogy nem voltam még nővel, de engem nem zavar, mert nagyon sok hibámból tanultam. Sajnos a múltam se volt túl rózsás, és voltak depressziós időszakaim, amiből szerencsére kigyógyítottam magam. Nem vágyom arra, hogy olyan életet éljek, mint a tinik, tehát minden fűvel fával lefeküdni, hanem inkább egy olyannal aki iránt érzek valamit, szerintem egy valakivel is kilehet élni magunkat.
2013. dec. 22. 11:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

99%-ban biztos vagyok abban, hogy nem éled ki magad 1 nővel. Nekem is volt ilyen ismerősöm, aztá mikor "ráunt" a barátnőjére gond nélkül megcsalta ahol és amikor volt rá alkalom. Azért van idézőjelbe, mert szeretni szerette, de ráunt. A legtöbb férfi kipróbál több nőt, mielőtt megállapodna, azaz kiéli a vadászösztönét, de pár fickónál még ezután is megmarad ez. Szűzként összejösz egy csajjal, megrakod párszor, aztán idővel biztos, hogy előjön az, hogy milyen lehet más csajjal. Hajt az ösztön. Ez van. Majd idővel megtudod miről beszélek, hiába gondolod, hogy 1 nő elég életed folyamán jelenleg.

Hasonló cipőben járó haverom gond nélkül megcsalta a párját, az a haverom, aki pedig fiatalon minden lyukba be, na az a leghűségesebb. Persze ez általánosítás, de a legtöbb emberre mégis áll ez.

2014. júl. 29. 08:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is ilyen beállítottságú vagyok, tehát a válaszom igen. Lennék ilyen férfival. 23l
2014. júl. 31. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!