Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnetek ? Feleségem felajánlotta, menjek el pár napra kikapcsolódni mert sokat vagyunk együtt. Én lebeszeltem barátokkal 2 napos kikapcsolódást. Új probléma lett biztos csajozni fogunk.
Ezt athidalva az egyik srác hozza a feleségét, O majd felügyel.
Ez újabb problémát vetett fel, O hozza a feleségét tehát jobban szereti mint én őt.
Ekkor felajánlottam jöjjön O is.
Ez újabb probléma alapja lett , mert ő nem akar menni.
Pontosan, mit kellene tennem ?
Olyan rossz hogy ennyire képtelen vagyok megoldani problémákat, és hibát hibára halmozok
En nem latok ebben semmi rosszat.
Gondolom úgy gondolja hogy lehet neked is jót tenne pár nap nélküle.
Ha meg úgy gondolná h csajozol akkor nem mondta volna ezt neked.
Én így gondolom
Oké, de hatalmas hiszti kerekedett ebből és 2 napos nem szólok hozzád morgok kritizalok állapot. Ezért is kértem meg az egyik barátomat hogy hozza a feleségét.
És ezzel új probléma lett.
Irtózatosan feszült itthon a hangulat, meg se szolalok és közben kapom hogy néha mit gondolok miért merem azt gondolni és még azt is elrontom amit O gondol.
"hibát hibára halmozok"
Itt a legnagyobb hiba, hogy papucs vagy! A feleséged úgy ugráltat, ahogy csak akar.
Pár napra, hová? Zárva a szálláshelyek, nem?
Szerintem gondolkozz el a végleges lelépésen, mert ez így nem frankó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!